Τρ. Βλάχος: “Από την αρχή ήμουν βέβαιος”

Ηθική ικανοποίηση είναι το συναίσθημα που πηγάζει στις τάξεις του Τηλυκράτη Λευκάδας μετά την δικαίωση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση με την αφαίρεση των 3 βαθών μετά τον τελικό του κυπέλλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και την καταγγελία που είχε κάνει ο Πανλευκάδιος.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στο sportime24.gr ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», κ. Τριαντάφυλλος Βλάχος, ο οποίος τόνισε:

«Από την αρχή ήμουν σίγουρος για την έκβαση του αποτελέσματος. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την έκβαση της ένστασης διαβάζοντας τον κανονισμό και γνωρίζοντας κάποια πράγματα. Όντως είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Ήταν μια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την ομάδα, και ευτυχώς τέλειωσε γρήγορα αυτή η ιστορία. Πλέον θα μας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουμε έναν αγώνα μέσα στο γήπεδο όπως ξέρει να κάνει η ομάδα μου και να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στη Γ΄ Εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ.  Άλλωστε οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια ή στο δρόμο».

πηγή: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που