Δόξα Λευκάδας| Στ.Κουκουμπρής: “Όνειρό μας η Α1” (video)

Ο πρόεδρος της Δόξας Λευκάδας, κ. Σταύρος Κουκουμπρής, αναφέρθηκε στην πορεία της Δόξας Λευκάδας και αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο των ανθρώπων της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Κατ’ αρχάς, ξεκινάμε με ένα μπάτζετ που οι αθηναϊκές ομάδες δεν το έχουν, δηλαδή, τουλάχιστον με -60χιλ. ευρώ. Αυτό συμβαίνει λόγω των δυσβάσταχτων εξόδων σε μεταφορές, ξενοδοχεία και σπίτια παικτών. Ανεξάρτητα, βέβαια, ότι για να έρθει κάποιος παίκτης και ν’ αγωνιστεί στην επαρχία, ζητάει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Νοιώθουμε υπερήφανοι διότι είμαστε η μοναδική ομάδα στην Α2 στη Δυτική Ελλάδα. Είμαστε μια μικρή πόλη, αλλά έχουμε παράδοση στο μπάσκετ. Οι ακαδημίες μας αναπτύσσονται και επενδύουμε σ’ αυτές και οι παιδικές και εφηβικές ομάδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες και πλέον, διεκδικούμε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ελπίζουμε, λοιπόν, διότι χρειάζεται και τύχη, να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας, που είναι η άνοδος στην Α1.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συμπεριληφθούμε στα πλέι οφς.

Δυστυχώς, τρία παιδιά αποχώρησαν από την ομάδα λόγω τραυματισμών και ευελπιστούμε ότι θα επανέλθουν σε δύο – τρεις μήνες. Το σημαντικό είναι ότι πιστεύουμε στην ομάδα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε ό,τι το καλύτερο δυνατό για την άνοδο στην Α1 κατηγορία”.

Παρακάτω το βίντεο του Γεράσιμου Λεκατσά:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί