Στο γήπεδο του Νυδριού ο Δημήτρης Μάρης

Μια παλιά αλλά γνώριμη φυσιογνωμία βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο του Οδυσσέα Νυδριού, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπαράζ της τοπικής ομάδας με την Ένωση Πάργας στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στο α΄ τοπικό. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μάρη, που πέρασε με επιτυχία από την τότε μεγάλη ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού.

Ο Μάρης, που αγωνίζονταν σε όλη τη δεξιά πλευρά, είχε έρθει στο Νυδρί από τον Αγ. Νικόλαο, στη συνέχεια πήγε ΠΑΣ Πρέβεζα, Αγ.Νικόλας, Φωστήρα, Πανηλειακό και από έκει βρέθηκε στην Κύπρο, όπου έκανε σπουδαία καριέρα, καθώς με την Ομόνοια πήρε μέρος σε αγώνες του ΟΥΕΦΑ, κόντρα στην Μάντσεστερ σίτυ. Ενώ, έχει φορέσει και τις φανέλες των Άρη Λεμεσού, Διγενή Μόρφου, ΑΕΚ Λάρνακας, την Αλκή, τη Δόξα Κατωκοπιάς, την Ομόνοια Αραδίππου και πρόσφατο σταθμό του το ΘΟΙ Λακατάμιας.

Χθές συναντήθηκε με πολλούς από τους τότε συμπαίχτες του, παλιούς και νέους παράγοντες, φίλους, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Βάννα, είχε ένα τετ α τετ στο τέλος του παιχνιδιού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει