ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 7-1

Στην Δόξα Ωρωπού ξέσπασε ο Τηλυκράτης, μετά την ήττα στην Πάργα, με τον Ανδρέα Παντζιαρά στο ντεμπούτο του στο πάγκο της ομάδας, να βλέπει τους νέους του παίχτες να “ματώνουν” εφτά φορές τα δίχτυα των αντιπάλων τους, στο τελικό 7-1.

Μόλις στο πρώτο 5λεπτο, οι “κυανέρυθροι” άνοιξαν το σκορ με τον Μακρυγιάννη, ενώ με φωτοβολίδα του Δημουλιά στο 17΄ έκαναν δύο τα τέρματά τους, σκορ που διατηρήθηκε τα πρώτα 45 λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν πλησιάσει στην εστία του Σκιαδά.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα οι παίχτες του κ.Φίντζου, κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι του Σκαμνέλου, που το έδωσε ο διαιτητής Νίκος Ρούσος και ο Χασενί, έκανε το 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 70 λεπτό, ο Ωρωπός έμεινε με 10 παίχτες, ύστερα από αποβολή του Κονάκη με κόκκινη κάρτα, σε χτύπημα πάνω στον Περιστέρη και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο βαθμό και σημείωσαν αλλα πέντε τέρματα.

Την αρχή έκανε ο Μακρυγιάννης, λίγο αργότερα, καθώς με ανάποδο ψαλίδι, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για το 3-1 και στο 75΄ είχαμε το 4-1 με ωραίο σουτ του Κτενά στο “Γ¨της εστίας.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Τηλυκράτης πέτυχε άλλα τρία τέρματα, καθώς το 5-1 έκανε ο Δημουλιάς με σουτ ύστερα από πάσα σε φάουλ του Ιασωνίδη στο 80΄ λεπτό. Στο 83΄ ήταν η σειρά του Ορφανού να σημειώσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με όμορφο πλασέ. Ενώ, στο 90΄ ο 15χρονος Παπακωνσταντής Θοδωρής εκτελεί εύστοχα για το 7-1, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα του Τηλυκράτη.

Διαιτητής: Ρούσος Ν. – Βοηθοί: Μαυροκέφαλου – Ριζογιάννης

Τηλυκράτης (Παντζιαράς Α.): Σκιαδάς, Σκαμνέλος(75′ Θειακός), Καταγής Σ, Καταγής Λ, Ιασωνίδης, Ορφανός, Περιστέρης(85′ Παπακωνσταντής), Κτενάς, Σιδέρης(63′ Γεωργάκης), Δημουλιάς, Μακρυγιάννης.

Δόξα Ωρωπού  (Φίντζος  Β.): Κότσις, Τσελα, Λύσκουρης, Κονακης, Γιοβάνης, Χασενί, Χουλιάρας(35′ Κονταξής), Κάππας(50′ Εραντο), Τρούλης, Ζάχος, Κροκίδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που