ΑΜΒ. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 1-2

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Βόνιτσας με σκορ 2-1 και ο Πανλευκάδιος συνεχίζε να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν τη λήξη του, όπως και πέρυσι δηλαδή.

Με το διπλό που κατά πάσα πιθανότητα του δίνει και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και το πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου (εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε ο Τηλυκράτης), απέδρασε ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ από την Βόνιτσα, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.

Οι φιλοξενούμενοι που καίγονταν για τη νίκη, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στο 9ο λεπτό θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του Κολοβού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπανού πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παχή.

Στο 16ο λεπτό ο Κολοβός πήρε την μπάλα και πέρασε με έξοχη προσπάθεια τον Φούρλη πλασάροντας τον Παχή κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ. Ένα γκολ πάντως που ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ δεν πανηγύρισε… Στο 27΄ο Παχής έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ μετά από σουτ του Κόκολη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν στο ματς. Ο Νιάφας εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, ο Θεράπος πήρε την μπάλα και βρήκε τον Μπεκιάρη ο οποίος με κοντινό πλασέ στο 50ο λεπτό νίκησε τον Μπάμπη κάνοντας το 1-1.

Η απάντηση όμως για τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ ήταν άμεση καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα (54’) ο Τριάντος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόκολη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην  ομάδα του. Ο Κολοβός στο 61ο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ και στο 83’ το σουτ του Κόκολη είχε την ίδια κατάληξη.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΑΡΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ): ΠΑΧΗΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΙΑΦΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ (23’ ΘΕΡΑΠΟΣ), ΛΙΟΤΣΟΣ Μ., ΠΑΛΟΥΚΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ (36’ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ), ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ): ΜΠΑΜΠΗΣ, ΤΣΕΛΑΪ, ΣΠΑΝΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ (85’ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ), ΜΠΑΛΗ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΧΑΣΑΚΗΣ (82’ ΓΟΥΡΙΩΤΗΣ), ΚΟΥΣΗΣ (90’ ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ).

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24