Τίμησε τον Μιχάλη Κακιούζη η Δόξα Λευκάδας

Ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο έπος του Βελιγραδίου το 2005 τιμήθηκε από την διοίκηση της Δόξα Λευκάδας, δια χειρός προέδρου της κ. Σταύρου Κουκουμπρή στον ερχομό του με την ομάδα του Φάρου, για την 23η αγωνιστική της Α2.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού και λίγο πριν το ξεκίνημα της επανάληξης, στήθηκε μια μικρή γιορτή όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο παίχτη του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς το καλοκαιρί όπως έχει ανακοινώσει αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Μιχάλης Κακιούζης, τίμησε για 13 χρόνια τη φανέλα με το εθνόσημα, από το 94 μέχρι το 07, ενώ έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Άρη. Ιωνίκο Ν.Φ., Μπαρτσελόνα, Σιένα, Ρόνα, Εφές Πίλσεν, Σεβίλη, Κηφισιά, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ Λάρνακας, Βιλερμπάν, Κρεμόνα και Βακάλο Ελβετίας.

DSC_0008 DSC_0009

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί