Πανλευκάδιος – Πάλαιρος 3-1

Κορυφή έπιασε ο Πανλευκάδιος δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ύστερα από τη νίκη του επί της Παλαίρου με σκορ 3-1 και την ήττα την ίδια ώρα στην Πάργα του Τηλυκράτη με το ίδιο σκορ.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Γ. Ρούσου και από τις δύο ομάδες τόσο για ένα πέναλτι εις βάρος των φιλοξενουμένων και αποβολή του προπονητή τους κ. Καράμπαλη, όσο και για μια αποβολή εις βάρος των γηπεδούχων, που έδειξε δύο κίτρινες στο ίδιο μαρκάρισμα.

Στο 20′ και σε επιθετική προσπάθεια του Πανλευκάδιου η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή της συνάντησης να δείχνει τη λευκή βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούσης, όμως ο Δουλιώτης έπεσε σωστά, κρατώντας μέχρι εκείνο το σημείο ανέπαφη την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι που στο πρώτο μέρος ήταν ακίνδυνοι, είδαν την εστία τους με το πέρασμα των 30 λεπτών να πολιορκείται όλο και πιο συχνά, φτάνοντας στο δοκάρι του 32ου λεπτού, όταν ο Χασακής από θέση βολής και εντός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο της εστίας των Ακαρνάνων.

Μάλιστα, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, αρχικά σε ωραία ατομική προσπάθεια του Κοκκόλη ΧΖ, που έκανε το 1-0 και λίγο πριν το ημίχρονο με τον Βλάχο, να εκμεταλλεύεται την σύγχυση που δημιουργήθηκε στην μικρή περιοχή και έκανε το 2-0.

Στην επανάληξη και συγκεκριμένα στο 66′ ο Καλέμι, πήρε την κεφαλιά στην περιοχή του Πανλευκάδιου, στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του Μπάμπη. Στο επόμενο λεπτό ο Καλέμι βρέθηκε και πάλι στην περιοχή με τη μπάλα στα πόδια αυτή τη φορά, για να πλασάρει από κοντά και να μειώσει το σκορ σε 2-1.

Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενου έδειξαν ότι πιστεύουν ότι μπορεί κάτι να πάρουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως ο κ. Ρούσος στο 76΄ έδωσε νέο πέναλτυ στο Πανλευκάδιο μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες φιλάθλων και πάγκου της Παλαίρου, με τον Μπαλή να νικάει τον Δουλιώτη για το 3-1.

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις, ο Κοκκόλης ΧΣ είδε τον διαιτητή νατου βγάζει δύο κιτερινες κάρτες για μαρκάρισμα στην ίδια φάση….Μία για το πρώτο τράβηγμα που έδωσε πλεονέκτημα και μία για το δεύτερο τράβηγμα που έδωσε τελικά φάουλ και έτσι ο Πανλευκάδιος τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες και έντονες διαμαρτυρίες προς πλευράς Ρούσου.

Διατητής: Ρούσος Γ. –  Βοηθοί: Πάσχος-Λαζάρου

Πανλευκάδιος  (Κατηφόρης Γ.): Μπάμπης, Τσελάι(76′ Γουριώτης), Κοκόλης ΧΣ, Βλάχος, Τριάντος, Μπαλή, Κοκόλης ΧΖ(76′ Τουλκερίδης), Φλούδας, Κολοβός, Χασακής(76′ Μοράλες), Κούσης.

ΑΟ Παλαίρου (Καράμπαλης Χ.): Δουλιώτης, Καρασαββίδης(67′ Κατσαμπίρης), Ματσίγκος, Ασημάκης, Θεοδωρίδης, Χριστοδούλου, Χρυσούλης, Τσακάλης(73′ Ράπτης), Λίτος(88′ Χασακής), Ζέλος, Καλέμι.

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί