Τραμπουκισμοί στην Καλλιθέα εναντίον της Δόξας Λευκάδας

Φιλοξενία “ζούγκλας” συνάντησαν οι παίχτες της Δόξας Λευκάδας στο κλειστό της Kαλλιθέας όπου έπαιζε εναντίον του Εθνικού Πειραιώς, σε ένα κρίσιμο από πλευράς βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με μαρτυρίες παιχτών της Δόξας, “φουσκωτοί”, μαζί με παίχτη του Εθνικού(σσ Βασιλόπουλο), “μπούκαραν” στα αποδυτήρια και επικράτησε το πανδαιμόνιο, χτύπησαν το φροντιστή Γρηγόρη και παίχτες(Καρύδας, Κένζο), ενώ απειλούσαν θεούς και δαίμονες.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να αρχίσει το παιχνίδι μισή ώρα αργότερα με τη Δόξα να ζητάει την παρουσία της αστυνομίας, να ενημερώνεται και η ΕΟΚ και φυσικά ήρθε η ήττα μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, με τους διαιτητές να μη βλέπουν τίποτα.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Δόξας Λευκάδας, Βασίλης Βαγενάς, έγραψε και ανέβασε φωτογραφία, το παρακάτω στο λογαριασμό του που χρησιμοποιεί στο facebook: Αηδιασμένος….Στο δρόμο για το πούλμαν παρέα με τα ΜΑΤ, Να χαίρεστε το μπάσκετ σας κύριοι”.
12473793_10207858979986678_8356050522087024035_o

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που