Η ΝΙΚΗ Λευκάδας για το Final Four

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Νίκη Λευκάδας, για το 17ο φάιναλ φορ που έγινε στη Λευκάδα, η οποία δεν άφησε τα γεγονότα που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής ασχολίαστα, ενώ τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες βοηθούν ώστε περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας, η επιτυχία του οποίου αποτελεί την γενεσιουργό αιτία της ανάληψης της διοργάνωσης του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών από την πόλη μας, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Λευκάδας και όλους τους συντελεστές, μεταξύ των οποίων και τους ανθρώπους του Σωματείου μας, για την πολύ όμορφη γιορτή που ζήσαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκάδας στις 18 & 20 Μάρτιου 2016.

Τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στο μέγιστο βαθμό στην ανάδειξη των βασικών καταστατικών αρχών και σκοπών του Συλλόγου μας, που είναι η προάσπιση της ευγενούς άμιλλας, των αθλητικών ιδεωδών και η ενασχόληση ακόμα περισσότερων κοριτσιών της Λευκάδας και της ευρύτερης περιοχής, με το αγαπημένο μας άθλημα, την καλαθοσφαίριση.

Καταδικάζουμε με έμφαση τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής και είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους προσπάθησαν να αμαυρώσουν αυτή την παλλευκάδια προσπάθεια.

 

Related News

Comments are closed