Τελικά πότε ενημερώθηκε η αστυνομία για την ανάληψη του final four;;;

Διαφωνία για το πότε και από που ενημερώθηκε η αστυνομία, για την ανάληψη του Final four, έχει προκύψει μεταξύ της δημοσιογράφους του lefkapress.gr και Λευκαδίτικου Λόγου, Βιβιάννας Βαρδής και του Δημάρχου, κ. Δρακονταειδή.

Όπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η διοργάνωση δόθηκε στη Λευκάδα στις 12/1,  η αστυνομία ενημερώθημε εγγράφως και επίσημα στις 18/1 και ανεπίσημα από το internet.

Αναλυτικά όσα έγραψε η κ. Βαρδή:

Για το αν ανταποκρίνονται ή όχι στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί μου ότι η αστυνομία ενημερώθηκε πρώτα από τα site για τη διοργάνωση του final 4 και μετά επισήμως έχει αποδειχθεί από τα γεγονότα. Αλλά θα έλεγα στους υπεύθυνους πριν μιλήσουν να κοιτάζουν τα χαρτιά τους. Παρακάτω παραθέτω το σύνδεσμο του lefkadapress που ενημερώνει για το final 4 στην Λευκάδα στις 12.01.2016 και ο δήμαρχος μας διάβασε στο δημοτικό συμβούλιο το επίσημο έγγραφο που έστειλε στην αστυνομία και ενημερώνει για τη διοργάνωση το οποίο είναι 18.01.2016… Και ας διαψεύσει ότι η αστυνομία ενημερώθηκε από το διαδίκτυο και μετά επισήμως, για τη διοργάνωση…

Επίσης, κάτω από την δημοσίευσή της, μπορείτε να δείτε δημοσίευμα του lefkadapress.gr, με πηγή από το gazzeta, για την ημερομηνία της ανάληψης της διοργάνωσης, πατώντας εδώ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί