Θα δώσει πίσω τη διαφορά ο Δήμος από τα εισιτήρια του Final four

Ένα θέμα που προέκυψε κατά την διάρκεια του final four, ήταν και οι τιμές των εισιτηρίων, καθώς άλλοι πλήρωσαν 20 ευρώ και άλλοι 10 ευρώ. Τελικά ο Δήμος θα δώσει τη διαφορά πίσω σε όσους πλήρωσαν παραπάνω, ενώ τόνισε ότι η δυσλειτουργία, προέκοιψε από πλευράς ΕΟΚ

Πιο αναλυτικά:

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας, που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για το Final Four ( 18 και 20 Μαρτίου 2016) από το Διοικητήριο Λευκάδας και πλήρωσαν 10 € , ανά μέρα και ανά εισιτήριο, αντί 5€ , να προσέλθουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου για την επιστροφή της διαφοράς.

Αν και την ευθύνη για την δυσλειτουργία που προέκυψε φέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ζητάμε ειλικρινά την κατανόησή σας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα και αυτοπροσώπως από τη Δευτέρα 28/03/2016 εως και την Παρασκευή 01/04/2016, ώρες γραφείου, στον κ.Μάλφα Γεράσιμο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που