FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Έξι συλλήψεις, συνεχίζονται οι έρευνες

Αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των χούλιγκαν που πραγματοποίησαν τα σοβαρά επεισόδια στη Λευκάδα πραγματοποιεί από τα ξημερώματα της Κυριακής το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ.

Στην Αθήνα συνελήφθησαν έξι άτομα, ανάμεσά τους πέντε Έλληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας 24 ετών οι δύο, 26, 30, 34 και 28 ετών αντίστοιχα. Αυτή την ώρα μεταφέρονται στη Λευκάδα για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σύλληψή τους έγινε μετά από αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν τις αθηναϊκές πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων με τα οποία διέφυγαν από τη Λευκάδα.

Έχουν συγκεντρωθεί επίσης μαρτυρίες ατόμων που απειλήθηκαν από αυτούς, όπως ο φύλακας που ανοιγοκλείνει τη γέφυρα που συνδέει το νησί με την ξηρά. Τα άτομα αυτά φέρονται να ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των περίπου 100 χούλιγκαν που εμφανίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο που διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού, κάνοντας σοβαρά επεισόδια.

Εκτός από τις υλικές ζημιές τραυματίστηκαν τρία άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που