FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Οι δηλώσεις του μικρού τελικού

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επικράτησε στο μικρό τελικό του Αθηναϊκού με σκορ 66-58, σε ένα ωραίο παιχνίδι. Δείτε τις δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές τις αναμέτρησεις.

Βασίλης Μασλαρινός (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Θέλαμε ένα μετάλλιο στη διοργάνωση και είναι επιτυχία για μας η τρίτη θέση στη δεύτερη παρουσία μας σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να πάμε όσο γίνεται καλύτερα την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

Ναυσικά Σταυρίδου (Αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Χαιρόμαστε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη διοργάνωση. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Γαβρίλος Καλογερόπουλος (Προπονητής Αθηναϊκού): «Είχαμε για τριάντα πέντε λεπτά το μυαλό μας στο παιχνίδι, αλλά για πέντε λεπτά μας έφυγε και χάσαμε τον αγώνα. Το Φάιναλ Φορ μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς θέλαμε την τρίτη θέση. Τώρα έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στα πλέι οφ. Θέλουμε γίνουμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και εύχομαι να γίνει ο παλιός καλός Αθηναϊκός προσδοκώντας να ζήσουμε τις ίδιες ημέρες όπως και στο παρελθόν».

Τζένη Λουκάτου (Αθλήτρια Αθηναϊκού): «Θέλαμε τη νίκη και οι δύο ομάδες. Ο μικρός τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς εμείς δεν τα καταφέραμε».

πηγή: tsiotras.blogspot

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ:
DSC_0049 DSC_0002
12516004_1001979839849522_496694194_n zervas
LOGO_PETERS GAZIS_logo-143
SAILINN-LOGO_13 armatas_logo

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των