Τηλυκράτης – ΟΦ Αγίου Ματθαίου 3-0

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για τον Τηλυκράτη, που νίκησε με σκορ 3-0 τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ένα εμφατικό πρώτο 45λεπτο, δεν άφησε το οποιοδήποτε σημείο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και με σκόρερ αρχικά το Φέτση από τα 11 βήματα στο μισάωρο και στη συνέχεια ο Γραμματικόπουλος στο 44΄ «έκοψαν» τα πόδια των Κερκυραίων και τις όποιες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, οι παίχτες του Γιάννη Νταλακούρα, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στα τρία τέρματα, με τον Βακράκο να σημειώνει το πρώτο του τέρμα με τη «κυανέρυθρη» φανέλα και έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος – Γαλανόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γιάννης Νταλακούρας): Λέτσο, Μπαρούτας (1΄ λ.τρ. Γραμματικόπουλος), Ντόβας (66΄ Βάννας), Κούσας (49΄ λ.τρ. Ντατίδης), Τσελάι, Μανακίτσας, Βακράκος (66΄ Αλωπούδης), Φέτσης, Περιστέρης (66΄ Πετράκος), Κυπαρίσσης, Καταγής.

ΟΦ Αγίου Ματθαίου (Σάββας Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Κατελούζος, Ζώχιος (70΄ Μαραντζάς), Γραικός Κ., Βλάχος (58΄ Σπίνουλας Ν.) , Σκολαρίκης, Σπίνουλας Σ., Γραικός Ι. (58΄ Παππάς), Γωνιάδης (75΄ Γραικός Α.), Γραικός Γ. (75΄ Σουκέρας).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24