FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Οι δηλώσεις των νικητριών

Δείτε τις δηλώσεις των παιχτριών και προπονητών του κυπελλούχου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών στο final four της Λευκάδας, που δόθηκαν στο επίσημο site του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού.

Καπογιάννη: «Αυτό κάνει μια ομάδα καλή και μεγάλη»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη δήλωσε μετά την θριαμβευτική κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον τίτλο αυτόν. Θεωρώ ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα κανένας τελικός δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Και το καλύτερο ομάδα που λέω εννοώ ότι τα κορίτσια βρήκαν το σθένος, όντας 8 πόντους πίσω στο πρώτο ημίχρονο να το γυρίσουν, να έχουν καθαρό μυαλό στις φάσεις που έπρεπε και να γυρίσουν το ματς. Στοχεύσαμε σωστά και κερδίσαμε όταν έπρεπε. Αυτό κάνει μια ομάδα καλή και μεγάλη να δείχνεις στα δύσκολα σημάδια αντίδρασης. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας υποστήριξε και μας βοήθησε για μια ακόμη φορά».

Παντελάκης: «Αφιερωμένο στον πρόεδρο και στον κόσμο»

Ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αν και ήμασταν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, στο ξεκίνημα ήμασταν λίγο αγχωμένοι και δεν βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια που θα μπορούσαν να μας δώσουν διαφορά. Στο δεύτερο μέρος όμως διορθώσαμε την εικόνα μας και επιθετικά και αμυντικά. Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και έτσι ήρθε ο πρώτος φετινός τίτλος της ομάδας. Θα χαρούμε σήμερα και από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Αφιερώνουμε τον πρώτο τίτλο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο και στον κόσμο της ομάδας μας».

Πρασσά: «Υποσχόμαστε ανάλογη συνέχεια»

Η δεύτερη βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Πρασσά δήλωσε στο osfp.gr: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια στα πλέι οφ του πρωταθλήματος το οποίο είναι ο επόμενός μας στόχος για να κλείσουμε τη χρονιά με νταμπλ. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού και τους υποσχόμαστε ανάλογη συνέχεια».

Μπαλτά: «Στόχος το νταμπλ από την πρώτη στιγμή»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανθή Μπαλτά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Θεωρώ ότι από ότι φάνηκε ήταν γραφτό και πιστεύω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό Φάιναλ Φορ. Στον ημιτελικό ήμασταν πάρα πολύ καλά αλλά στον τελικό παίξαμε με περισσότερο άγχος αλλά και  θέληση για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο. Από την πρώτη στιγμή στόχος του Ολυμπιακού ήταν το νταμπλ. Από εδώ και πέρα δεν θα πανηγυρίσουμε άλλο γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα».

Κοσμά: «Αφιερωμένο στον κ. Κουντούρη και στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και στον κόσμο του Θρύλου αφιέρωσε το Κύπελλο η Αφροδίτη Κοσμά που δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες και ευτυχισμένες γιατί γράψαμε ιστορία. Το ξέραμε από πριν ότι είναι ιστορικό ματς για αυτό μπήκαμε ίσως λίγο αγχωμένες. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, την ψυχή μας και ήρθε η νίκη που την αφιερώνουμε στον κόσμο και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Κουντούρη που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή και στον κ. Λεριώτη».

Τζόνσον: «Είμαι ενθουσιασμένη για τον Ολυμπιακό!»

Η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, Λικέντρα Τζόνσον δήλωσε στο osfp.gr: «Ήταν πολύ συναρπαστικό. Είχαμε αυτοπεποίθηση παρά την εξέλιξη του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην έναρξη της αναμέτρησης αλλά από το 3ο δεκάλεπτο βελτιώσαμε την άμυνα μας, και βρήκαμε ρυθμό. Είμαι ενθουσιασμένη για τον Ολυμπιακό. Ο τίτλος του MVP, δεν μου λέει κάτι. Χαίρομαι για την ομάδα και για μένα είναι όλες MVP. Αυτό που κρατάμε είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη τώρα σε μια εβδομάδα ξεκινάνε τα πλέι οφ θα συγκεντρωθούμε από την Τρίτη, για να έχουμε μια μέρα να το γιορτάσουμε και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μέχρι τέλος».

Κριστόφερσον: «Σημαντική και ιστορική μέρα»

Η Χέιλι Κριστόφερσον υπογράμμισε με τη σειρά της: «Είναι πολύ ξεχωριστό όχι μόνο για την ομάδα να είμαστε μέλος αυτής της σημαντικής και ιστορικής ημέρας. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στον τελικό αλλά ήταν εντυπωσιακό το φινάλε και η αντίδρασή μας από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ»

12516004_1001979839849522_496694194_n armatas_logo
GAZIS_logo-143 SAILINN-LOGO_13
LOGO_PETERS DSC_0049
DSC_0002 zervas

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την