Γ΄ Εθνική| Κανονικά ο ΠΑΣ Πρέβεζας – Ξεκινάει προπονήσεις!

Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων στις 25/02/2021 που αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, το Δ.Σ της ομάδας του ΠΑΣ Πρέβεζα συνεδρίασε την Κυριακή 28/2 και σύσσωμο αποφάσισε η ομάδα να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σπύρο Ρεκατσίνα, μας το επιβεβαίωσε και μας τόνισε ότι πρόθεση τους είναι η ομάδα να αγωνιστεί και να κατέβει κανονικά στο γήπεδο, όσο και αν το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί αφού οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές ήταν επαγγελματίες και αποδεσμεύτηκαν, κάποιος από τους βασικούς παρουσιάστηκε στο στρατό, ενώ ένα από τα βασικά προβλήματα είναι ότι η εστίαση είναι κλειστή για τους ποδοσφαιριστές εκτός περιοχής.

Η ομάδα θα συνεχίσει με αμιγώς Πρεβεζάνους ποδοσφαιριστές, ενώ είναι σε επικοινωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές από το βασικό ρόστερ και ταυτόχρονα είναι και σε αναζήτηση επιπλέον ποδοσφαιριστών από την περιοχή που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και να ανταποκριθούν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ένα βασικό θέμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει, είναι τα εβδομαδιαία τεστ που είναι υποχρεωτικά αν τα έξοδα θα τα αναλάβει η πολιτεία ή η Περιφέρεια ή αν αυτά θα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τα σωματεία. Κάποιοι δήμοι έχουν αναλάβει να καλύψουν προσωρινά το κόστος των τεστ, γι’ αυτό και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα πραγματoποιεί σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, με την ελπίδα ο Δήμος να κάνει το αυτονόητο και να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ξαναπατήσει γήπεδο, και θα ξεκινήσει τη δουλειά, να βρει τους ρυθμούς της ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμη όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Και θα τηρήσει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο αναμένοντας την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, που μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί για την Κυριακή 28/03/2021.

Πηγή| gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24