Στοίχημα: Φρούριο το Ντίσελντορφ, βρυχάται η ρώσικη “αρκούδα” – τριάδα για ταμείο στο 7.68!

Προθέρμανση για το σούπερ Σαββατοκύριακο που ακολουθεί κάνουμε με το σημερινό (22/01) κουπόνι! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και πάλι τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα από Γερμανία, Ισπανία και Euroleague, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Interwetten. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Φρούριο το Ντίσελντορφ!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Ντίσελντορφ, όπου στις 19:30 η Φορτούνα υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ για την 17η αγωνιστική της 2.Bundesliga.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Φορτούνα με ρεκορ 6-1-0 από το ξεκίνημα του Δεκέμβρη, έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 30 πόντους, στο -3 από την κορυφή! Εντυπωσιακή το Σάββατο στην έδρα της Άουε, απ’ όπου πέρασε με το εμφατικό 0-3! Φρούριο το γήπεδό της με 6 νίκες και μία ισοπαλία, προέρχεται από 5 σερί άσσους, σκοράροντας 8 γκολ στα τρία τελευταία ματς!

Η Γκρόιτερ είναι στην 5η θέση και το -2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Έχασε έδαφος με τα δύο τελευταία αποτελέσματά της και έμεινε πίσω στη μάχη της ανόδου. Ηττήθηκε στην έδρα της Καρλσρούης με 3-2 και την περασμένη Παρασκευή αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Πάντερμπορν (1-1), με το σκορ να διαμορφώνεται από το 24ο λεπτό. Είναι επικίνδυνη εκτός έδρας, το 3-2 στην Καρλσρούη ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα στη σεζόν.

Η Φορτούνα ρολάρει επιθετικά, στο γήπεδό της σκοράρει κατά ριπάς και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Υψηλές οι αποδόσεις στον άσο, μας παίρνει να την στηρίξουμε κάλυψη στο 1 DNB (1.83). Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Η αξία στα γκολ

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και τη Φουενλαμπράδα, όπου στις 20:00 η τοπική ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Αλκορκόν για την 22η αγωνιστική της Segunda Division.

Από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα έρχονται οι γηπεδούχοι. Ηττήθηκαν στο Χιχόν από τη Σπόρτινγκ με 2-1 και το Σάββατο αποκλείστηκαν από το Κύπελλο στα πέναλτι από τη Λεβάντε. Βρίσκονται στην 14η θέση με 27 πόντους συγκομιδή και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν συνεχίζει στο Copa Del Rey ούτε η Αλκορκόν, την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βαλένθια (0-2). Με ήττα ξεκίνησε το 2021 και στο πρωτάθλημα, δεν άντεξε στο Βαγιέκας απέναντι στη Ράγιο (2-1), δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 86ο λεπτό. Βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης με 19 πόντους και χρειάζεται εκτός έδρας αποτελέσματα για να αντέξει στη μάχη της παραμονής.

Οι δύο ομάδες στρέφονται και πάλι στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσουν το “τρίποντο” για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Δυσκολεύεται εντός η Φουενλαμπράδα, “τσιμπάει” βαθμούς εκτός η Αλκορκόν, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και θα ποντάρουμε στο Over 2, σε απόδοση 2.10.

 

Αντιδρά η “αρκούδα”

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά με Euroleague και τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε(19:00).

Πρωτοπόρος στη διοργανωση η ρωσική ομάδα με ρεκόρ 15-5, παρότι ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Μπαρσελόνα στη Μόσχα με 75-88.

Ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα η Φενέρ, μετρά 5 σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και μπήκε στη διεκδίκηση των playoffs με ρεκόρ 10-10.

Περιμένουμε αντίδραση από την ΤΣΣΚΑ που θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά στην regular season, είναι ανώτερη ομάδα από τη Φενέρ και περιμένουμε να το επιβεβαιώσει. Επιλογή ο άσος με -6.5 χάντικαπ σε απόδοση 2.00.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ