Στοίχημα: Μπάζει η άμυνα της Σίτι, “σκοτώνει” η Λίβερπουλ – “αστεράτη” τριάδα στο 6.93!

Σήμερα Τετάρτη (25/11) έρχεται μία σούπερ βραδιά για μπάλα και πάμε στοίχημα προγνωστικά! Το κουπόνι περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια για την 4η αγωνιστική των ομίλων στο Champions League που μαγνητίζουν τα βλέμματα όλου του πλανήτη! Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για την πρόκριση στα νοκ άουτ και το στοιχηματικό ενδιαφέρον έντονο. Πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

 

Ευάλωτη η άμυνα της Σίτι

Ξεκινάμε τις επιλογές μας νωρίς στις 19:55 από το “Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει υπέρβαση υποδεχόμενος τη Μάντσεστερ Σίτι, στη μάχη που δίνει για πρόκριση στους “16” του θεσμού. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι η Σίτι επικράτησε 3-0, όντας σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, όταν και δικαιούταν περισσότερα τέρματα. Τα βρήκε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ολυμπιακός είχε ισορροπήσει σχετικά την κατάσταση.

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από το Μάντσεστερ με δύο νίκες για τη Σούπερ Λιγκ. Πέρασαν από το Ηράκλειο με 0-2 επί του ΟΦΗ και το Σάββατο πήραν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0). Ο Φορτούνης που έγινε κατά συνθήκη σέντερ φορ πέτυχε το καθοριστικό τέρμα στο 22ο λεπτό. Στο β’ μέρος το “τριφύλλι” έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η ομάδα του Μάρτινς παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Παραμένουν εκτός οι Ελ Αραμπί, Χασάν και Βαλμπουενά.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιθέτως, δεν πατάει καλά στο δικό της πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε ισόπαλη στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (1-1) και το Σάββατο ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τότεναμ με 2-0! Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια και είναι ήδη στο -8 από την κορυφή. Ευάλωτη αμυντικά σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ανταγωνιστικός στα εντός έδρας παιχνίδια ακόμη και με τους “μεγάλους” της Ευρώπης. Η άμυνα της Σίτι δεν πείθει και ένα σχήμα με τον Φορτούνη μπροστά μπορεί να μπερδέψει ακόμη πιο πολύ την ασταθή 4αδα της. Μπορεί να βρει δίχτυα ο Ολυμπιακός, ενώ από την άλλη θα είναι έκπληξη αν δεν σκοράρει η αρμάδα του Γκουαρδιόλα. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.19.

 

Πολλά γκολ στο Borussia Park

Στις 19:55 επίσης διεξάγεται η αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ για τον 2ο όμιλο, εκεί που η πρόκριση είναι εντελώς ανοιχτή για όλους.

H Γκλάντμπαχ προπορεύεται με 5 πόντους, ακολουθούν οι Σαχτάρ και Ρεάλ Μαδρίτης με 4, ενώ η Ίντερ είναι ουραγός με 2.

Οι Γερμανοί ήταν καταιγιστικοί στον τελευταίο αγώνα στο Κίεβο, εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες των Ουκρανών και πέτυχαν ιστορική νίκη με 0-6 επί της Σαχτάρ! Χατ τρικ από τον Πλεά, το σκορ ήταν ήδη στο 0-4 από το ημίχρονο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Ρόζε στην Μπουντεσλίγκα. Ακολούθησε η ήττα στο Λεβερκούζεν (4-3) και η άσχημη εντός έδρας ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ. Παρότι τα “πουλάρια” προηγήθηκαν και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 66’, δέχθηκαν την ισοφάριση στο 88’!

Η Σαχτάρ, μετά την 6αρα από την Γκλάντμπαχ, αντέδρασε με εντυπωσιακό διπλό στο ντέρμπι κορυφής με την Ντινάμο Κιέβου (0-3)! Επέστρεψε όμως από τη διακοπή των εθνικών με εντός έδρας γκέλα (1-1 με την Ολεκσάντρια).

Πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσα και κρίσιμη αναμέτρηση, στην οποία αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, με τα “θηρία” του ομίλου να ακολουθούν. Πολύ επιθετικά σύνολα και ποιοτικές γραμμές κρούσης εκατέρωθεν, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό), σε απόδοση 1.84. Σε περίπτωση που μπουν τρία γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Κλειδώνει την πρόκριση η Λίβερπουλ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από το Άνφιλντ, όπου στις 22:00 η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αταλάντα για τον 4ο όμιλο.

Αφεντικό στον όμιλο οι “κόκκινοι” έχουν κάνει το 3/3 και είναι ουσιαστικά αγκαλιά όχι μόνο με την πρόκριση, αλλά και την 1η θέση. Πέρασαν σα σίφουνας από το Μπέργκαμο στις 3 Νοεμβρίου! Ζότα, Σαλάχ και Μανέ έστησαν πάρτι απέναντι στην ανοιχτή άμυνα των Ιταλών, με αποτέλεσμα το τελικό 0-5!

Η ομάδα του Κλοπ επιβεβαίωσε την καλή της φόρμα και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Κυρίαρχη στον αγώνα με τη Λέστερ, επικράτησε δίκαια 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Ζότα, έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της ομάδας του.

Αντιθέτως η Αταλάντα δεν είναι καλά και το απέδειξε και εντός των συνόρων. Μετά την πεντάρα στο Champions League και το 1-1 στον εντός έδρας αγώνα με την Ίντερ, το Σάββατο “κόλλησε” στο 0-0 με τη νεοφώτιστη Σπέτσια εκτός έδρας.

Η Λίβερπουλ είναι σε φόρμα, σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και θέλει να “κλειδώσει” από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η άμυνα των Ιταλών δεν πείθει ότι μπορεί να τους περιορίσει, ενώ επιθετικά η ομάδα του Γκασπερίνι δεν παράγει όπως πέρσι. Ποντάρουμε στον ανώτερο γηπεδούχο, επιλέγουμε τον άσο του 1.72.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ