ΕΠΣ Π-Λ| Λογικά, με το νέο έτος μπάλα

Σε ρυθμούς πανδημίας έχει μπει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και οι όποιες εξελίξεις έρχονται σε άμεση σχέση με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Στην ΕΠΣ Π-Λ, όπως και στις υπόλοιπες ενώσεις, περιμένουν πότε θα δοθεί το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση οι ομάδες.

Δύσκολα πάντως μέχρι το τέλος του χρόνου να δούμε μπάλα στα τοπικά, με την επανέναρξη μεταφέρεται για το… 2021, καθώς ακόμη και αν αρθούν οι απαγορεύσεις στην αθλητική δραστηριότητα, θα πρέπει να δοθεί μία περίοδος τουλάχιστον δύο με τριών βδομάδων για να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα οι ομάδες, ενώ μεσολαβούν και οι γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που δεν θα υπήρχε έτσι και αλλιώς αγωνιστική δράση.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει, αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα με το καλό, να βρεθούν ημερομηνίες όσον αφορά τα play off και τα play out αν χρονικά βγαίνει για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ