Στοίχημα: Γαλλικό κλειδί για τη Ρεν, σφίγγει τις τανάλιες η Ζενίτ – τριάδα φωτιά στο 7,18!

Γεμάτο από αναμετρήσεις με ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Παρασκευής (20/11). Το Betarades.gr επιστρέφει με τρεις στοιχηματικές επιλογές που έχουν αξία. Θα ασχοληθούμε με τη γαλλική Ligue 1, την ολλανδική Eerste Divisie, ενώ υπάρχει και μπασκετική πρόταση από τη Euroleague. Διαθέσιμα για στοιχηματισμό θα βρείτε όλα τα παιχνίδια στη vistabet με πολλές αγορές. Πάμε, λοιπόν, να δούμε την ανάλυση!

Θα συνέλθει η Ρεν

Αρχίζουμε από το γαλλικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, εκεί όπου η Ρεν υποδέχεται τη Μπορντό για την 11η αγωνιστική στις 20:00. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σαν βάλσαμο για τις δύο ομάδες, που δεν βρίσκονταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η Ρεν προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-0). Έχασε εύκολα από την Τσέλσι σε παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Champions League. Ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια και από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ντι Μαρία να σκοράρει δύο φορές. Ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Μαρσέιγ. Ο Καμαβινγκά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Στεφάν, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ρουγκάνι.

Τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ήταν ο απολογισμός της Μπορντό πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Γνώρισε, μάλιστα, και την πρώτη ήττα στην έδρα της με 2-0 από τη Μονπελιέ. Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Προβληματίζει η αφλογιστία της επιθετικής της γραμμής, καθώς έχει σκοράρει μόλις 9 γκολ. Τιμωρημένος είναι ο Πάμπλο, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Χουάνγκ και Μεχέρ.

Οι γηπεδούχοι έχουν μία σαφώς καλύτερη ομάδα, που διαθέτει περισσότερη ποιότητα. Στον αντίποδα, η Μπορντό δεν πείθει με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.86.

Δεν χάνει η Χέλμοντ

Περνάμε στην Ολλανδία και τη δεύτερη κατηγορία, όπου η Γιονγκ Ουτρέχτη φιλοξενεί τη Χέλμοντ για τη 13η αγωνιστική στις 21:00. Αμφότερες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα.

Η Γιονγκ Ουτρέχτη κατάφερε να “χτίσει” σερί δύο νικών την προηγούμενη αγωνιστική. Κέρδισε μέσα στο γήπεδό της τη Ρόντα με 2-0, σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με λίγη περισσότερη δυσκολία στο δεύτερο 45λεπτο. Προηγουμένως, επιβλήθηκε και επί της Ντόρντρεχτ εκτός έδρας με 3-0. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ντε Κάιζερ.

Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε η Χέλμοντ στο τελευταίο της ματς. Πέτυχε το 2-1 στην έδρα της επί της δυνατής Εξέλσιορ. Μάλιστα, αυτή ήταν που άνοιξε το σκορ και το μοναδικό γκολ σε βάρος της το δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Δεν θέλγει με τις επιδόσεις της, ωστόσο έχει κάποιες θετικές εμφανίσεις, ειδικά εκτός έδρας. Απουσιάζουν σήμερα οι Τεούνισεν, Φαν Κέιλεχομ και Φαν ντε Φορστ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μπαίνουν στη μάχη και οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ιδίως δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά μακριά από το γήπεδό τους. Θα πάμε με το Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 1.93.

Ποντάρει στην άμυνα η Ζενίτ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ευρωλίγκα. Η Άλμπα υποδέχεται στις 21.00 στο Βερολίνο την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη 10η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί της Βιλερμπάν με 76-75 και επί της Όλντενμπουργκ με 89-86 για το γερμανικό πρωτάθλημα. Τελευταία της ήττα την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, από τον Ολυμπιακό με 75-71.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν τα πηγαίνει καλά στην έδρα της, καθώς ηττήθηκε στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της, από τον Ολυμπιακό με 75-66 και τη Κίμκι με 88-83. Αντίθετα, μακριά από το γήπεδο της τρέχει ένα σερί νικών, με πιο πρόσφατες αυτές επί της Ζιελόνα Γκόρα με 94-75 και επί της Βιλερμπάν με 66-53.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Ζενίτ. Αναμένεται να δώσει μεγάλη έμφαση στην άμυνα της για να επιβληθεί. Ποντάρουμε σε Under 77.5 πόντους της Άλμπα Βερολίνου σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ