Στοίχημα: Επιθέσεις φωτιά σε Κροατία και Ελβετία, “τρέμουν” οι νυχτερίδες – απίστευτη τριάδα στο 6,85!

Το κουπόνι της Τρίτης σήμερα (17/11) περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις μεταξύ εθνικών ομάδων, χωρίς να λείπει και η δράση σε πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρεις ακόμη στοιχηματικές προτάσεις με αξία για εσάς. Θα ασχοληθούμε με δύο αγώνες από το Nations League, ενώ έχουμε και μπασκετική επιλογή από τη Euroleague με ελληνικό ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε ότι τα παιχνίδια αυτά αλλά και άλλα πολλά θα βρείτε στην betshop με ευρεία γκάμα αγορών. Ας πάμε, επομένως, στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Φουλ επίθεση αλλά με αμυντικές αδυναμίες οι Κροάτες

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι για το τρίτο γκρουπ της League A του UEFA Nations League. Η Κροατία φιλοξενεί στις 21:45 την Πορτογαλία για την 6η και τελευταία αγωνιστική του γκρουπ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Κροατία στη σημερινή αναμέτρηση, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Προέρχεται από οδυνηρή ήττα με 2-1 από τη Σουηδία. Ο τεχνικός Ζλάτκο Ντάλιτς αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών στην αμυντική γραμμή. Δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Καλέτα – Τσαρ και τους τραυματίες Ουρέμοβιτς και Βίντα. Ακόμη, νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Μπρόζοβιτς, που έχει βρεθεί θετικός στον κορονωϊό.

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το σημερινό παιχνίδι για την Πορτογαλία, που μετά την ήττα (1-0) από τη Γαλλία δεν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση.Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Ραφαέλ Γκερέιρο.

Η Κροατία καίγεται για βαθμούς και θα τα δώσει όλα. Είναι υποχρεωμένη να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ και αυτό θα κάνει ακόμη πιο ευάλωτη την άμυνά της, που δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Έχει δεχτεί 13 γκολ σε πέντε αγώνες. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Ξεφεύγει το σκορ στην Ελβετία

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση, όπου για τον τέταρτο όμιλο της League A, η Ελβετία υποδέχεται στις 21:45 την Ουκρανία.

Η Ελβετία έφτασε πολύ κοντά στο “τρίποντο” με την Ισπανία την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί στο 26’ με τον Φρόιλερ, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 με τέρμα που δέχτηκε στη λήξη, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 79’. Δεν φτάνει στη νίκη εύκολα, ενώ σήμερα είναι απαραίτητο να κερδίσει για να παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Απουσιάζουν λόγω τιμωρίας οι Φρόιλερ και Ελβέντι, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Βίντμερ.

Πολλές απουσίες έχει η Ουκρανία, δέκα στον αριθμό, κυρίως λόγω Covid-19. Τρεις είναι και καινούριες, συγκεκριμένα οι Σόμπολ, Μακαρένκο και Ρίζνικ. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη Γερμανία, όπου έκανε υπερπροσπάθεια, αλλά μίλησε η κλάση των “πάντσερ”. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Σεφτσένκο είχε και τρία δοκάρια στο συγκεκριμένο ματς.

Ένα αποτέλεσμα θέλει η Ελβετία, που χρειάζεται τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, η Ουκρανία μπορεί να κρατήσει και το “Χ” και ενδεχομένως με τις απουσίες να παρουσιάσει αμυντικές αστάθειες. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και την Ευρωλίγκα. Στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχεται στις 22:00 τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική.

Η Βαλένθια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague με 90-79 από την Μπάγερν Μονάχου, παρά τους 18 πόντους που πέτυχε ο Πρέπελιτς. Επιπλέον, για το ισπανικό πρωτάθλημα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 99-81 από τη Σαν Πάμπλο Μπούργκος. Ο προπονητής Πονσαρνάου δέχεται σκληρή κριτική, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μαρίνκοβιτς και Σάστρε.

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αναντολού Εφές ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε εντός έδρας με 80-77. Ο Σέλβιν Μακ πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, σημειώνοντας 18 πόντους. Ο προπονητής Βόβορας θα μπορεί πιθανότατα να υπολογίζει τον Νέντοβιτς στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλλευτεί την πίεση που νιώθει η Βαλένθια. Το όριο των πόντων είναι 4.5 και θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.97.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ