Ανακοίνωσε παράταση για το Μητρώο Σωματείων και τις εκλογές στις Ομοσπονδίες o Αυγενάκης

Ανακοίνωσε παράταση για το Μητρώο Σωματείων και τις εκλογές στις Ομοσπονδίες o Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω των social media του, τόνισε πως θα παραταθούν οι προθεσμίες για εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και οι αρχαιρεσίες των Ομοσπονδιών.

Να σημειωθεί ότι για τις 23/11 η ΕΠΟ είχε προγραμματίσει εκλογές, οι οποίες φυσικά θα αναβληθούν.

Το ποστάρισμα του Αυγενάκη: Λόγω των μέτρων περιορισμού #COVID19 που ανακοινώθηκαν από τον @PrimeministerGR & θα ισχύουν πανελλαδικά όλο τον Νοέμβριο, θα τροποποιηθούν αναλόγως & οι προθεσμίες θεραπείας & ολοκλήρωσης αιτήσεων εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων Ομοίως, θα παραταθεί και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα μπορούν να διεξαχθούν οι Γενικές Συνελεύσεις και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοικητικών οργάνων στις αθλητικές Ομοσπονδίες. Ημερομηνίες και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει