Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Με τον Θρίαμβο Λούρου στην κορυφή διακόπτεται το πρωτάθλημα

Τον Θρίαμβο Λούρου βρίσκει στην κορυφή του πρωταθλήματος, η διακοπή της α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν και το απόλυτο με 6 στα 6 με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αφού έχουν σκοράρει 20 γκολ.

Αήττητος, με δύο ισοπαλίες όμως, στην 2η θέση βρίσκεται ο Αμβρακικός Βόνιτσας με 14 βαθμούς. Ενώ, την 5αδα συμπληρώνουν ο Απόλλων Πάργας(12 βαθμοί), Οδυσσέας Νυδριού(10 βαθμοί) και Αετός Αγιάς(10 βαθμοί).

Ουραγός στην βαθμολογία, είναι η Δόξα Ωρωπού, χωρίς νίκη σε έξι παιχνίδια, με τον Χρήστο Τζίμα να “πληρώνει” την αρνητική πορεία και να είναι εκτός ομάδας. Επίσης, την τριάδα των ουραγών συμπληρώνουν ο ΟΑ Μύτικας και ΑΟ Παλαίρου, με 1 βαθμό, με τον προπονητή της τελευταίας, Σάκη Γεωργατσέλη, να αποτελεί παρελθόν.

Οι 6 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών με καμία ομάδα να μην είναι το γκραντ φαβορί για την άνοδο, με 5-6 ομάδες να είναι ικανές για όλα, ενώ υπάρχουν και πολλές δυνατές έδρες που θέλουν να τις εκμεταλλευτούν οι ομάδες.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των