ΠΑΣ Σύβρου| Άλλαξε όψη το γήπεδο – Ευχαριστήριο μήνυμα – Αγιασμός

Η κακοκαιρία στο τέλος του Οκτώμβρη, προκάλεσε ζημιές στην εξέδρα και στο γήπεδο του Σϋβρου, όμως με συντονισμένες ενέργειες των Αντιδημάρχων, κ. Λύγδα και κ. Βικέντιου, το γήπεδο ήταν έτοιμο στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας της σεζόν. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες του τους. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και το ευχαριστήριο της Διοίκησης του ΠΑΣ Σύβρου.

ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών του Σεπτεμβρίου προκάλεσε πολλά προβλήματα στην κερκίδα και την περίφραξη του γηπέδου. Η άμεση κινητοποίηση και η ανταπόκριση από πλευράς Δήμου βοήθησαν στην αποκατάσταση των ζημιών και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν όλα ήταν έτοιμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Σύβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αντιδημάρχους Σπύρο Λύγδα και Νίκο Βικέντιο για την κατανόηση του προβλήματος και την πολύτιμη βοήθειά τους στην αποκατάσταση των ζημιών. Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και προς όλους τους φίλους της ομάδας που συνέβαλαν άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο για να αλλάξει όψη η φυσική έδρα του σωματείου. Στις φωτογραφίες φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε σε διάστημα περίπου 40 ημερών.

ΤΟ ΠΡΙΝ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ

Χθες, τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμό πριν το παιχνίδι με τα Παλιάμπελα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.


Share This Post

Δείτε περισσότερα...