ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ – ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ 1-0

Πρώτο εντός έδρας ματς. Πρώτο εντός έδρας γκολ. Πρώτο τρίποντο στη σεζόν. Το ματς με αντίπαλο την πιο έμπειρη ομάδα των Παλιαμπέλων δεν είχε ποιότητα. Η ομάδα μας κατάφερε να σκοράρει νωρίς και στη συνέχεια κράτησε το υπέρ της γκολ χωρίς ωστόσο να απειληθεί ιδιαίτερα.
ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ
Σίγουρα στις λεπτομέρειες που ήταν υπέρ της ομάδας μας, αλλά και στη “δύναμη” της έδρας που φάνηκε να επηρεάζει σημαντικά το παιχνίδι των φιλοξενουμένων.
ΤΟ ΓΚΟΛ
Όλα ξεκίνησαν από κερδισμένο φάουλ κοντά στο κέντρο στο 18ο λεπτό. Το εκτέλεσε με γέμισμα στην περιοχή ο Κ. Αργυρός και ο Σπ. Καββαδίας που καιροφυλακτούσε χωρίς χρονοτριβή με σουτ στη γωνία της εστίας πέτυχε το 1-0.
ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ (Τάσος Μπελεγρίνος): Μπάμπης Ραυτόπουλος, Νίκος Σκληρός, Νώντας Καββαδίας, Σπύρος Κοντοπρίας, Σπύρος Σολδάτος, Πέτρος Προκόπης, Φώτης Βερύκιος, Σπύρος Καββαδίας, Ηρακλής Σκληρός, Άγγελος Τσούτσης, Κώστας Αργυρός.

Οι εννιά παίκτες στον πάγκο ήταν οι εξής: Νίκος Κατωπόδης, Δημήτρης Σκλαβενίτης, Γιάννης Αργυρός, Ζωζέας Μπελεγρίνος, Βαγγέλης Προκόπης, Κωνσταντίνος Μπραντζουκάκης, Βασίλης Μασαούτας, Χρήστος Μπελεγρίνος, Μάρκος Νικολάου.

 

Related News

Comments are closed