ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου: Ανακοίνωση για διαιτησία και παρατηρητή

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου μετά το χθεσινό αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας με την Α.Ε Λευκίμμης στην Κέρκυρα:
”Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου σε αγώνα εκτός έδρας, στην Κέρκυρα από την Α.Ε Λευκίμμης.
Η ομάδα μας δέχθηκε 2 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο από λάθη στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Βασίλα, που σημείωσε δύο πολύ όμορφα γκολ, έφερε στο ματς στα “ίσα”, όμως 14 λεπτά αργότερα δέχθηκε και τρίτο τέρμα.
Ανακοίνωση για διαιτησία:
Όπως έχουμε δηλώσει κι άλλες φορές, δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να κρίνουμε τις αποφάσεις των διαιτητών, όμως σε μία κατηγορία όπως είναι αυτή της Γ’ Εθνικής που οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, δε μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το “τραγελαφικό” της κατάστασης που ζήσαμε χθες με τις αποφάσεις της διαιτησίας.
1)Η Ομάδα μας μέχρι και το πρώτο 30λεπτο του αγώνα δεν πήρε κανένα σφύριγμα για φάουλ υπέρ της. Σε έναν αγώνα με ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα καθ όλη τη διάρκειά του.
2)Στο 35λεπτό του αγώνα, ο Μπαρλαγιάννης ανατρέπεται εκτός περιοχής με τράβηγμα από τον αμυντικό της Λευκίμμης και ο διαιτητής δίνει τη συνέχεια του παιχνιδιού και δεν καταλογίζει τίποτα, το ίδιο και ο βοηθός που βρίσκεται μπροστά στη φάση. Η απάντηση του μετά το τέλος του παιχνιδιού “υπάρχει τράβηγμα αλλά ο παίχτης σου δεν πέφτει σωστά για να δώσω κάτι”.
3)Στο 73ο λεπτό έρχεται η φάση που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα (τρίτο γκολ Λευκίμμης). Ο ποδοσφαιριστής της Κερκυραϊκής ομάδας κατεβάζει την μπάλα με το χέρι (υπάρχει στιγμιότυπο από το βίντεο του αγώνα) και σκοράρει. Ο βοηθός ενώ παρακολουθεί τη φάση και είναι πολύ κοντά δεν δίνει απολύτως τίποτα. Οι απαντήσεις που πήραμε: στην αρχή -δεν είναι χέρι, η μπάλα τον βρίσκει στο στήθος. Κι αφού του δείξαμε το βίντεο -έβλεπα την πλάτη του και δεν είχα οπτικό πεδίο…
4)Στο 77ο λεπτό μετά από φάση των γηπεδούχων ο Πρέντζας δέχεται διπλό μαρκάρισμα από δύο ποδοσφαιριστές της Λευκίμμης (ένας κοντράρει κι ένας σπρώχνει), διαμαρτύρεται για φάουλ και δέχεται την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.
Ανακοίνωση για Παρατηρητή Αγώνα:
Ο παρατηρητής αγώνα έκανε συστάσεις συνέχεια στον πάγκο της ομάδας μας, να καθίσουμε κάτω και να μη φωνάζουμε για τις “αλλοπρόσαλλες” αποφάσεις της διαιτησίας (ο ίδιος ήταν συνεχώς όρθιος και ζούσε με ενδιαφέρον την εξέλιξη του παιχνιδιού) και όταν ένας εκ των τριών ανδρών που ήταν στον μεσαίο πάγκο (δε ξέρουμε καν ποιος ήταν και τι ιδιότητα είχε), κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μας φωνάζοντάς μας πως αν δε σταματήσουμε θα μας γα@μη$ει δεν αντέδρασε καν κάνοντας μας υπόδειξη κιόλας να μη μιλάμε!
Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε κάτι με την ομάδα της Α.Ε Λευκίμμης την οποία και ευχαριστούμε για την φιλοξενία ούτε και κλαιγόμαστε για το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τις ευκαιρίες γκολ και να φύγουμε από κει νικητές!
Όμως θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως η διαιτησία ορίζεται για να διευθύνει με τα σφυρίγματά της την ομαλή έκβαση του αγώνα κι όχι να κρίνει το αποτέλεσμα.
Ένα μεγάλο μπράβο στην αποστολή της ομάδας μας, για την όλη παρουσία τους. Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κι ενώ για ένα ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου
Υ.Γ: Θα ακολουθήσουν στιγμιότυπα από τη φάση με το χέρι που κάνει στο τρίτο γκολ, ο επιθετικός της Λευκίμμης”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την