Στοίχημα: Επικίνδυνη η Λειψία, με τα γκολ σε Βέλγιο και Ρωσία

Σήμερα Τετάρτη (28/10) οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του Champions League κεντρίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Νωρίς, η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Κράσνονταρ και στις 22:00, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την αποδεκατισμένη Λάτσιο, ενώ στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λειψία. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικά πινακάκια με τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων απ’ όλο τον πλανήτη! Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Με τα γκολ στο Κράσνονταρ

Στις 19:55, η πρωτάρα Κράσνονταρ υποδέχεται την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Η Κράσνονταρ ταξίδεψε με πολλές και σημαντικές απουσίες στη Γαλλία για την πρεμιέρα και με αρκετή δόση τύχης κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό (1-1) απέναντι στη Ρεν. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ζιρασί, αλλά ο Ραμίρες ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής. Πιέστηκε η ρώσικη ομάδα στο υπόλοιπο του αγώνα, αλλά είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Σαφόνοφ, ο οποίος την έσωσε σε πολλές περιπτώσεις. Το Σάββατο, για το πρωτάθλημα Ρωσίας ηττήθηκε εντός έδρας από την Σπαρτάκ Μόσχας με 1-3.

Η Τσέλσι είναι ξεκάθαρο πως έχει αλλάξει φιλοσοφία στα τελευταία παιχνίδια και μετά τα πολλά γκολ που δέχθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν. Με πολύ συντηρητική προσέγγιση έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σεβίλλη στην πρεμιέρα των ομίλων και το Σάββατο αναδείχθηκε και πάλι ισόπαλη δίχως τέρματα στο Ολντ Τράφορντ. Λιγοστές επικίνδυνες φάσεις και στα δύο τελευταία της παιχνίδια.

Απόψε όμως οι Λονδρέζοι οφείλουν να πάρουν τη νίκη αν δεν θέλουν να μπλέξουν. Η άμυνα των Ρώσων έχει πολλά προβλήματα και δύσκολα θα μείνει ξανά στο μηδέν η ομάδα του Λάμπαρντ. Από την άλλη, η Κράσνονταρ μπορεί να έχει και πάλι πολλές απουσίες, όμως στην επίθεση βγάζει ενθουσιασμό και μπορεί να απειλήσει την άπειρη άμυνα των “μπλε”. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

 

Προβληματίζει εντός η Γιουνάιτεντ

Στις 22:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λειψία για τον 8ο όμιλο.

Η Γιουνάιτεντ έβγαλε σπουδαίο διπλό στο Παρίσι για την 1η αγωνιστική! Αναπάντεχα εντυπωσιακή η εμφάνισή της απέναντι στην Παρί, προηγήθηκε με πέναλτι του Φερνάντες στο 23ο λεπτό και ο Ράσφορντ έκανε τη διαφορά στο 87’ με όμορφο διαγώνιο σουτ. Για την Πρέμιερ όμως έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Τσέλσι, επιβεβαιώνοντας πως είναι ομάδα που βολεύεται ξεκάθαρα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν έχει πολλές λύσεις όταν καλείται να διασπάσει κλειστές άμυνες.

Η Λειψία από την άλλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Στην πρεμιέρα του θεσμού έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στην Μπασακσεχίρ. Ο Ανχελίνο σκόραρε δις πριν το 20λεπτο και στη συνέχεια η ομάδα του Νάγκελσμαν έσβησε μηχανές, δίχως να απειληθεί καθόλου. Το Σάββατο συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της και στην Bundesliga. Παρότι βρέθηκε πίσω απέναντι στη Χέρτα, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με Ουπαμεκανό και Ζάμπιτσερ.

Η Γιουνάιτεντ είναι ασταθής, εντός έδρας προβληματίζει και απέναντι στην πολύ σοβαρή αμυντικά και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις Λειψία θα έχει πολλά προβλήματα. Οι Γερμανοί έχουν πλέον μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και διαθέτουν την ποιότητα και τον προπονητή να περάσουν από το Ολντ Τράφορντ. Ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 2.20. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Πολλά γκολ παρά τις απουσίες

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από το Βέλγιο. Στις 22:00 η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την αποδεκατισμένη Λάτσιο για τον 6ο όμιλο.

Οι Βέλγοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα και πέρασαν νικηφόρα από την Αγία Πετρούπολη με το 1-2 επί της Ζενίτ. Ο Ντένις άνοιξε το σκορ στο 63’ και αφού ισοφάρισαν οι Ρώσοι στο 74’, ο Ντε Κέτελαρ χάρισε το “τρίποντο” στην ομάδα του με γκολ στο 93’! Το Σάββατο, προφανώς “μεθυσμένοι” από τη νίκη στη Ρωσία, ηττήθηκαν στην έδρα της Λέουβεν με 2-1.

Η Λάτσιο ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα των ομίλων και πήρε μία απολύτως δίκαιη νίκη με 3-1 επί των Ντόρτμουντ. Ο Ιμόμπιλε επέστρεψε και άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ από κόρνερ έγινε το 2-0 στο 23’! Ο Χόλαντ μείωσε σε 2-1 στο 71’, αλλά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε άμεση απάντηση με τον Άκπα Άκπρο. Νίκη και στο πρωτάθλημα για τους λατσιάλι το Σάββατο, έστω και δύσκολα με 2-1 επί της Μπολόνια εντός έδρας. Δεν ταξίδεψαν στο Μπριζ πολλοί βασικοί παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Ιμπόμπιλε, Λούκας, Λατσάρι, Λουίς Αλμπέρτο, Στρακόσια, οι περισσότεροι λόγω Covid-19.

Όπως μας έχουν δείξει αμφότερες στα φετινά τους παιχνίδια, είναι πολύ επιθετικές και περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και σήμερα. Η 11αδα της Λάτσιο παραμένει ανταγωνιστική παρά τις απώλειες και περιμένουμε πολλά γκολ. Ποντάρουμε στο Over 2.5 του 1.85.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που