Τηλυκράτης| Τους μάζεψε στο κέντρο ο Νταλακούρας

Τη στιγμή που οι παίχτες του Αχέρων Καναλακίου, έφευγαν θριαμβευτές από τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας “Πλάτων Γληγόρης” και κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, ο προπονητής του Τηλυκράτη, κάλεσε τους δικού του παίχτες να τους μιλήσει στο κέντρο πριν αποχωρήσουν.

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα των “κυανέρυθρων”, προβλημάτισε τους λιγοστούς που ήταν στο γήπεδο, αλλά και πολύ περισσότερο τους φίλους της ομάδας που το έβλεπαν από την τηλεόραση. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι το καμπανάκι που “χτύπησε”, ήταν αρκετά δυνατό και σίγουρα ο Γιάννης Νταλακούρας ξέρει καλύτερα την ομάδα και αυτή η κίνηση, ήταν πιο πολύ να αποφορτιστούν οι παίχτες για την συνέχεια, καθώς ακόμη είμαστε στην 2η αγωνιστική.

Προφανώς και όλοι δικαιούνται έναν κακό απόγευμα και σίγουρα και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι. Όμως, όσο κακός και να είσαι, η προσπάθεια θα μετρήσει και θα φανεί. Και η ατομική και η ομαδική. Σε τέτοιο κλίμα ήταν η ομιλία του Αιτωλακαρνάνα προπονητή αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του συμπατριώτη του διαιτητή.

ΥΓ. Πρωτάθλημα δεν έχασε, ούτε κέρδισε κανείς από τη 2η αγωνιστική!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που