Τηλυκράτης – Αχέρων Καναλακίου 0-3

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης από τον Αχέρων Καναλακίου, με σκορ 0-3, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται αγνώριστοι,  σε αυτή τη γειτονική “μονομαχία”, για τον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Οι παίχτες του Γιάννη Νταλακούρα, πέραν 1-2 πλαγιοκοπήσεων με τον Περιστέρη δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού και δεν υπήρχε αντίδραση στα 2 τέρματα(στο 15΄ και 35΄)που είχαν δεχθεί οι “κυανέρυθροι”. Μάλιστα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Βέρμπης αποχώρησε λίγο αργότερα τραυματίας από το παιχνίδι.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ μια σέντρα του Λότσκα, ο Κολοβός προσπάθησε με τακουνάκι να νικήσει τον πορτιέρο του Καναλακίου, όμως δεν τα κατάφερε, μία φάση που ίσως άλλε το ρου του αγώνα. Το σκηνικό στη συνέχεια, ίδιο με του πρώτου ημίχρονο, με τον Ντόκο να χάνει τετ α τετ λίγο μετά τη μιας ώρας αγώνας, ενώ ανορθόδοξα ο Τηλυκράτης, προσπάθησε να μειώσει στο 70 και 74 από δύο κόρνερ χωρίς επιτυχία. Οι φιλοξενούμενοι, που έφταναν με ευκολία στα καρέ του Τηλυκράτη, κατάφεραν και σημείωσαν και ένα τρίτο γκολ λίγο πτι

ΓΚΟΛ & ΦΑΣΕΙΣ

15’ ο Βέρμπης με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι.

35’ 0-2 με γκολ του Ντόκου μετά από πάσα του Πότση.

52΄ Σέντρα Λίτσκα, Κολοβός τακουνάκι, άδοξη προσπάθεια.

62΄ Ντόκος, χαμένο τετ α τετ.

70΄ Περιστέρης κόρνερ, Κολοβός σουτ άουτ και νέο κόρνερ.

74΄ Κεφαλιά Κούσα από κόρνερ, έδιωξαν οι αμυντικοί του Καναλακίου, παρότι ο γκολκίπερ τους ήταν εκτός φάσης.

89΄ ο Μανιώτης από κοντά μετά από κόρνερ του Εμβραΐζογλου διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Γαλανόπουλος-Βασιλόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Τηλυκράτης(Νταλακούρας): Κουτογλίδης, Κούσας, Ρούσσης, Ντόβας(85΄ Τσελάι Λ.), Μπαρούτας, Ντατίδης(57΄ Τσελάι), Αλωπούδης(46΄ Λίτσκας), Πετράκος, Περιστέρης, Τσοπανάς(70΄ Κυπαρίσσης), Κολοβός(70΄ Ριμπέιρο)

Αχέρων Καλανακίου(Τζιάρας): Κωνσταντάκος, Ζδράβος, Τάτσης(74΄ Βασιλειάδης-Βασ), Βασιλάκος, Φράγκος, Κυριάκης(74΄ Νικολάου), Αναστασιάδης(67΄ Μανιώτης), Βέρμπης(25 λ.τ. Εβραϊζογλου), Πότσης, Γεωργάκης, Ντόκος(74΄ Κων/νου)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει