Γ΄ Εθνική| 5ος Όμιλος| Στον “αέρα”, λόγω Lock Down το Μεγ.Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΠΑΣ Πρέβεζας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Καστοριάς sentranews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο αγώνας της Κυριακής στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας με την Πρέβεζα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Μετά το Lockdown στην ΠΕ Καστοριάς που ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιά και που θα ισχύσει από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες και σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν επηρεάζουν άμεσα και τις αθλητικές διοργανώσεις.

Έτσι μέχρι και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ τα προγραμματισμένα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, τα οποία ούτε καν πρόλαβαν να ξεκινήσουν!!!

Επίσης, “θύμα” των απαγορευτικών μέτρων πέφτει και ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο οποίος εξαιτίας της καραντίνας δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Έτσι την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής το ματς με την Πρέβεζα εντός έδρας ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, όπως επίσης και ο προγραμματισμένος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας  Α’ φάσης, εντός έδρας με τον Φαλανιακό Λάρισας την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, καθώς  φυσικά και το ματς της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στις 1 Νοεμβρίου.

Επίσης και το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με τον ΓΠΟ Καστοριάς να υποδέχεται τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, θα αναβληθεί.

Τέλος, την ίδια τύχη θα έχουν και οι ομάδες του νομού Καστοριάς που συμμετέχουν σε περιφερειακή ή εθνικά πρωταθλήματα άλλων αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ) κτλ.

Φυσικά για όλα τα παραπάνω αναμένονται και οι ανάλογες επίσημες ανακοινώσεις.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ