Στοίχημα: Με τα γκολ στην Ντιζόν, με το under στο ΣΕΦ

Προάγγελος ενός συναρπαστικού Σαββατοκύριακου με φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το σημερινό (16/10) κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές στοιχήματος. Στη Γαλλία, η φουριόζα Ρεν ταξιδεύει στην έδρα της ουραγού Ντιζόν, στην Ιταλία ανοίγει η αγωνιστική στη Serie B, ενώ απόψε ολοκληρώνεται η πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται online στην Ελλάδα. Ας περάσουμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Ψηλά το σκορ στην Ντιζόν

Στις 20:00, η Ντιζόν υποδέχεται τη Ρεν, στο πλαίσιο τη 7ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Εφιαλτικό το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, είναι ουραγοί με μόλις έναν πόντο συγκομιδή σε έξι αναμετρήσεις και συντελεστή τερμάτων 3-13! Απέτυχαν να σκοράρουν στα 4 από τα 6 φετινά τους παιχνίδια, ο μοναδικός βαθμός ήρθε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μονπελιέ (2-2), όταν ισοφαρίστηκαν στο 90’. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων η υπέκυψαν εύκολα στο Μπορντό (3-0).

Η Ρεν αντιθέτως βιώνει περίοδο ακμής, αφού βρίσκεται στην κορυφή της λίγκας με ρεκόρ 4-2-0 και την Τρίτη κάνει ντεμπούτο στους ομίλους του Champions League υποδεχόμενη την Κράσνονταρ! Μετά το 1-1 της πρεμιέρα στο Λιλ, ακολούθησαν τέσσερις πειστικές νίκες, αλλά πριν τη διακοπή “γκέλαρε” εντός έδρας με τη Ρεμς (2-2).

Σε σούπερ φόρμα η Ρεν, διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ, σε όλα επιβεβαιώθηκε το Over 2.5. Η Ντιζόν οφείλει να βγάλει αντίδραση μετά τη διακοπή, αφού είχε το χρόνο να δουλέψει. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, επομένως ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

 

Με νέο αέρα η Μπρέσια

Περνάμε στην Ιταλία, όπου στις 22:00, η Μπρέσια υποδέχεται τη Λέτσε για την 3η αγωνιστική της Serie B.

Κακό το ξεκίνημα της Μπρέσια στη νέα σεζόν. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 εντός με την Άσκολι παίζοντας με 10 παίκτες από το 55’ και την επόμενη εβδομάδα ηττήθηκε εύκολα στην έδρα της Τσιταντέλα με 3-0. Ως αποτέλεσμα της κακής εικόνας, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με τον Ουρουγουανό Ντιέγκο Λόπες να αναλαμβάνει καθήκοντα σε μία ομάδα που γνωρίζει καλά.

Η Λέτσε από τη μεριά της έχει μαζέψει 4 πόντους στο ξεκίνημα. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Πορντενόνε, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άσκολι με 0-2 και σκόρερ τους Μανκόσου και Χέντερσον.

Η αλλαγή προπονητή στην Μπρέσια αλλάζει το κλίμα στην ομάδα, ο Λόπες γνωρίζει το ρόστερ και περιμένουμε άμεση αντίδραση από τους γηπεδούχους. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30.

 

Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με Euroleague. Στις 21:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι για την 4η αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεκόρ 2-1 στο θεσμό. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις (67-68), επικράτησαν στο “αιώνιο” ντέρμπι με 71-78 και την Τετάρτη νίκησαν και τη Μιλάνο με 86-75. Η Μακάμπι από τη μεριά της έχει αντίθετη πορεία. Επικράτησε στην πρεμιέρα της Άλμπα με 80-73, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από ΤΣΣΚΑ Μόσχας (76-72) και Μπάγερν (82-85).

Ο Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ένα σφριγηλό σύνολο που παίζει καλή άμυνα και ελέγχει το ρυθμό. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα απέναντι στην Μακάμπι, που δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της. Περιμένουμε αργό τέμπο, οπότε ποντάρουμε στο under 154.5 σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που