Στοίχημα: Ευκαιρία για τη Λάχτι!

Περιορισμένο σε αριθμό, αλλά ενδιαφέρον στοιχηματικά το σημερινό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Πλήρης αγωνιστική δράση στη Φινλανδία, συνεχίζεται το πρωτάθλημα στη Χιλή, ενώ αρχίζει και βρίσκει ρυθμό η Euroleague. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην vistabet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Δεν μπορεί η Ροβανιέμι

Στις 18:00, η Ροβανιέμι υποδέχεται την Λάχτι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στη Veikkausliiga της Φινλανδίας.

Η Ροβανιέμι είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με διαφορά! Ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα με μόλις 5 βαθμούς συγκομιδή, στο -7 από την προτελευταία ΤΠΣ Τούρκου. Έχει τη χειρότερη επίθεση με 12 γκολ ενεργητικό και τη χειρότερη άμυνα με 39 τέρματα παθητικό! Στις 23 Σεπτεμβρίου διέκοψε το αρνητικό της σερί με το 0-2 στην έδρα της Χάκα, που ήταν και η μοναδική της νίκη στη σεζόν! Ακολούθησε όμως μία ακόμη βαριά ήττα, το 4-0 στην έδρα της Ελσίνκι.

Η Λάχτι από την άλλη, μάχεται για μία θέση στην 6αδα των playoffs. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με τη Χέλσινγκφορς στην 7η θέση με 25 πόντους. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σεϊναγιόεν και λύγισε την Μάριεχαμν με 3-1 εντός, ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε στην έδρα της Ίντερ Τούρκου (3-0).

Η Ροβανιέμι δεν έχει την ποιότητα ούτε την ψυχολογία πλέον για να σώσει την κατηγορία, γνωρίζει τη μοίρα της και η Λάχτι έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα να πλασαριστεί εντός 6αδας. Ανώτεροι και με βαθμολογικό κίνητρο οι φιλοξενούμενοι, ποντάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 1.85.

 

Σε καλό μομέντουμ η Αντοφαγκάστα

Για την επόμενη επιλογή μας ταξιδεύουμε στη Χιλή, όπου στις 22:00, η Αντοφαγκάστα φιλοξενεί την Ουνιβερσιντάντ ντε Τσίλε για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Αντοφαγκάστα βρίσκεται στην 5η θέση της λίγκας με 24 πόντους σε 13 παιχνίδια. Είναι αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια της (4-6-0)! Στο τελευταίο της αγώνα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) στην έδρα της Ουατσιπάτο, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της πέτυχε ισάριθμες νίκες επί των Ουνιόν Εσπανιόλα (2-0) και Κομπρεσάλ (2-1). Έχει δεχθεί μόλις μία ήττα σε επτά παιχνίδια στην έδρα της.

Η Ουνιβερσιντάντ βρίσκεται μία θέση και έναν βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες από Ουνιόν Εσπανιόλα (3-1) και Κατόλικα (3-0), επέστρεψε στις επιτυχίες με το 3-0 επί της ουραγού Λα Σερένα.

Η Αντοφαγκάστα παίζει με αυτοπεποίθηση, έρχεται από δυνατό αήττητο σερί και εντός έδρας είναι πιο ισχυρή. Από την άλλη, η Ουνιβερσιντάντ δεν πατάει καλά τελευταία, έρχεται από δύο εκτός έδρας “τριάρες”. Υπάρχει αξία στους γηπεδούχους, θα επιλέξουμε τον άσσο DNB, σε απόδοση 2.02.

 

Φορτσάρει η Εφές

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ! Στις 20:00, η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Λιθουανοί εντυπωσιάζουν με την εικόνα τους στο ξεκίνημα της σεζόν και είναι πρωτοπόροι στη λίγκα με 3/3 νίκες! Μετά το διπλό στο ΣΕΦ, επικράτησαν και στη Ρωσία επί της Κίμκι και στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα την Τρίτη.

Η Εφές από τη μεριά της έχει ρεκόρ 1-2 στο θεσμό, αλλά προέρχεται από δύο εμφατικές εκτός έδρας νίκες επί της Ορμάν (76-115) για το τουρκικό πρωτάθλημα και επί της Άλμπα (72-93) για την Ευρωλίγκα προχθές.

Η Εφές είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και φαίνεται πως βρίσκει ρυθμο τις τελευταίες ημέρες. Θα την εμπιστευτούμε στο Κάουνας και θα πονταρουμε στο διπλό με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 2.05.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που