FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Δηλώσεις από το Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός

Ικανοποίηση για την πρόκριση στον τελικό παρά την κακή εμφάνιση στο τέλος που λίγο έλειψε να στοιχίσει στον Παναθηναϊκό επικρατούσε στο πράσινο στρατόπεδο ενώ στον Αθηναϊκό τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα αφού άπαντες ήταν υπερήφανοι για την προσπάθεια και στενοχωρημένοι για την ήττα στο τελευταίο σουτ!

 

Κώστας Παπαδόπουλος (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά και ακολουθήσαμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε ορίσει. Ορισμένα γρήγορα φάουλ που φορτώθηκαν κάποιες βασικές μας παίκτριες, μας ανάγκασαν να κάνουμε από την αρχή ένα μεγάλο ροτέισον.

Στο β΄μέρος ενώ ξεκινήσαμε καλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν δείξαμε το ανάλογο πάθος όπως στο α’ μέρος και δώσαμε την ευκαιρία στον Αθηναϊκό να μας πλησιάσει. Ο Αθηναϊκός είναι μια ομάδα που βασίζεται στα μακρινα σουτ και στο τέλος μπήκαν κάποια σκοτωμένα τρίποντα τα οποία τους βοήθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση στον τελικό και το δικαίωμα που μας δίνεται να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο».

Σοφία Κυριακοπούλου (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Θεωρώ ότι πάντα κερδίζει ο καλύτερος. Ημασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δυστυχώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην άμυνα και δεχτήκαμε κάποια τρίποντα. Αντέξαμε όμως και βγήκαμε νικητές. Θέλουμε πλέον πίστη και αυτοσυγκέντρωση στον τελικό. Διψάμε πολύ για τίτλους και είμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση».

Ιωάννα Δίελα (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου. Κρατάμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό, καθώς πήραμε το εισιτήριο για τον τελικό. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, θα το παλέψουμε φάση με φάση και στο τέλος θα δούμε».

Γαβρίλος Καλογερόπουλος (Προπονητής Αθηναϊκού): «Η Ζωή Κεχαγιά πήρε την ομάδα και την έφτασε μέχρι εδώ. Είναι ο συνδετικός κρίκος του Αθηναϊκού που πήρε το Ευρωπαϊκό και της τωρινής ομάδας που έχει στις τάξεις της οκτώ νεαρές παίκτριες. Όταν ένα παιχνίδι χάνεται στο σουτ σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Από εκεί και πέρα εμείς το ευχαριστηθήκαμε, ήρθαμε εδώ σαν το μεγάλο αουτσάιντερ. Δίκαια φτάσαμε στο φάιναλ φορ και στην τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια διαφορά στον αγώνα. Δεν υπάρχει τύχη. Ατυχία υπάρχει. Μπορούσε να είχε μπει το τελευταίο σουτ, ενώ έγιναν και κάποια λάθη. Στο μπάσκετ οι μικρές λεπτομέρειες χτίζουν το αποτέλεσμα. Ένα σουτ χαμένο ένα ματς χαμένο. Εμείς χάσαμε. Ελπίζω του χρόνου να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί.

Κατερίνα Σπαθάρου (Αθλήτρια Αθηναϊκού):«Κάναμε μια υπέρβαση και πήγαμε να κάνουμε και την έκπληξη. Παίζει ρόλο και η τύχη σε αυτά τα παιχνίδια. Αποδείξαμε ότι δεν ήρθαμε τυχαία στο Φάιναλ Φορ, μας έμεινε όμως στο τέλος η πικρία. Πάμε πλέον για την τρίτη θέση και θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στον τελικό».

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

armatas_logo GAZIS_logo
12516004_1001979839849522_496694194_n zervas
DSC_0002 SAILINN-LOGO_13
LOGO_PETERS

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την