FANTASY PL| Πρώτος στην Ελλάδα το Etoliko FC – Κέρδισε πολλές θέσεις η RAHI με την επίδοση της αγωνιστικής

Η RAHI ήταν πρώτη της αγωνιστικής που μας πέρασε στο πρωτάθλημα του Lefkadasportnews.gr, με 96 βαθμούς και έκανε άλμα αρκετών θέσεων και σκαρφάλωσε στην 9η θέση. Με 95 βαθμούς δεύτερος η FFC, που καθιερώνεται στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος. Ενώ, η ΑΕΚpoll με 94 βαθμούς ήταν τρίτη και φιγουράρει σταθερά στην πρώτη τριάδα.

Βέβαια τα καλά νέα της λίγκας έρχονται από αλλού και μιλάμε φυσικά για το Etoliko FC, που φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και φυσικά της λίγκας μας. Μια τρομερή επίδοση για το Etoliko FC, σε αυτή την πρώτη διακοπή της Πρέμιερ Πιγκ, με 324 βαθμούς στο σύνολο.

Η 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ, άφησε κυριολεκτικά άφωνο όλο το ποδοσφαιρικό πλανήτη με 41 γκολ να σημειώνονται. Καθώς μετά την 5αρα της Λέστερ στο Έτιχαντ την προηγούμενη αγωνιστική, ήρθε η Τότεναμ να ρίξει 6 στην Γιουνάιτεντ, στο θέατρο των ονείρων και η Άστον Βίλλα, να ταπεινώσει την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ του Κλοπ, με 7αρα στο Βίλα Παρκ. Η Τσέλσι, η Σαουθάμπτον και η έκπληξη Γουεστ Χαμ, έκαναν cleen sheet. Το απόλυτο μέχρι στιγμής η Έβερτον του Καρλίτο με 4 στα 4 και μένει να δούμε πόσο θα αντέξει και η Άστον Βίλλα 3 στα 3 και 7αρα επί των πρωταθλητών. Μαγικό παιχνίδι από Γουότκινς και Γκρίλις, για τους χωριάτες στο τελευταίο ματς της 4ης ημέρας. Ενώ, Σον και Κείν θυμήθηκαν τα παλιά…στο Σαουθάμπτον.

Παρότι, η Τσέλσι έβαλε 4 γκολ, ο Βέρνερ ακόμη να “ματώσει” τα δίχτυα και είναι κάτι που πληγώνει αρκετούς μάνατζερ, που τον έχουν επιλέξει. Ενώ, Μπόουεν και Γουίλσον δικαίωσαν όσους τους επέλεξαν. Είπαμε και παραπάνω, οι Γουότκινς και Γκρίλις, υπερδικαίωσαν τους παίχτες και τις ομάδες που τους είχαν.

*** Τσεκάρετε τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, καθώς δεν είναι μόνο ο Καβάνι που πήγε στη Γιουνάιτεντ. Μπορεί να βγούν διαμαντάκια, καθώς έγιναν καλές κινήσεις.

*** Η Σίτυ πονοκεφαλιάζει για την επίθεση, με Ζεσούς και Αγκουέρο εκτός μάχης και πρέπει να τσεκάρουμε το βαθμό ετοιμότητας στην επανέναρξη. Από την άλλη ο Κλοπ πονοκεφαλιάζει με την απώλεια του Άλισον στο τέρμα.

*** Η Πρέμιερ ξεκινάει 17/10 με το ντέρμπυ του Λίβερπουλ, ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24