Fantasy PL | Η Vrettaikosfc την πρωτιά στην αγωνιστική

Σε μια φτωχή αγωνιστική συγκομιδής πόντων, η vrettaikofc, με 63 πόντους, πήρε την πρωτιά της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Lefkadasportnews.gr για το Fantasy PL και τον ακολούθησε η Arsenal μα 58 βαθμούς, ενώ οι αμέσως επόμενοι ήταν η Losetimers FC και η FFC, με 57 βαθμούς, με την δεύτερη με συμπληρώνει την 5αδα του πρωταθλήματος. Μεγάλες επιδόσεις κατέγραψαν στα χαμηλά της βαθμολογίας και η RAHI με 55 και η Vari Cari FC με 54 βαθμούς αντίστοιχα.

Στην 3η αγωνιστική της Αγγλίας, είδαμε πραγματικά διάφορα, όπως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει σε “νεκρό” χρόνο την Μπράιτον τον 5 δοκαριών. Την Τσέλσι να επιστρέφει από την κόλαση του 3-0 στο 27 από την Γουεστ Μπρομ, με τον Αμπραχαμ, να σώζει στο 90΄ την παρτίδα για τον Λάμπαρντ. Την Λέστερ να περνάει με 5αρα, ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ μέσα από το Έτιχαντ επί της Σίτυ, με το Βάρντυ να σημειώνει χατ-τρικ. Το Μουρίνιο να μην μπορεί να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και την Τότεναμ να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις με 1-1 από τη Νιούκαστλ. Ενώ, και η 4αρα των “σφυριών” απέναντι στη Γουλβς της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας, προκάλεσε θόρυβο. Τέλος, η αγωνιστική έκλεισε με την Άρσεναλ να βλέπει να προηγείται στο Ανφιλντ, όμως η ομάδα του Κλοπ, το γύρισε πριν το ημίχρονο και σφράγισε τη νίκη με γκολ του Γιότα στο τελευταίο 5λεπτο.

Τρία τα clean sheets, από Λιντς, Γουεστ Χαμ και Σαουθάμπτον, ενώ είχαμε και 36 γκολ στο σύνολο. Ο Τζίμι Βάρντυ, ήταν το πρόσωπο της αγωνιστική, που αναμένεται να έρθει σε πολλές ομάδες από εδώ και πέρα. Επίσης, σταθερότητα δείχνει και ο Καλβέρτ-Λιούις της Έβερτον που έχει κάνει το 3 στα 3(μαζί με Λέστερ και Λίβερπουλ) και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος. Τέλος, ο Πεπ αρχίζει και έχει πονοκεφάλους, με τους Αγκουερο και Ζεσούς εκτός μάχης, ξεμένει από επιθετικούς.

*** Αυτή την αγωνιστική δεν υπάρχει Δευτεριάτικο παιχνίδι και η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει στις 17/10 λόγω Εθνικών ομάδων.

*** Ευκαιρία για ξεκούραση, αν και η έναρξη της Ευρωλίγκας, θα μας κρατάει “ζεστούς” – Μπείτε στο πρωτάθλημα μας

*** Μετά την “τρέλα” των δύο πρώτων αγωνιστικώ, φαίνεται να έχουν πέσει οι τόνοι και να πηγαίνουν οι παίχτες σε πιο λογικές επιλογές.

Δείτε την πρώτη δεκάδα στον παρακάτω πίνακα και πατήστε ΕΔΩ για τη συνολική βαθμολογία.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί