Στοίχημα: Με τα γκολ στο ΓΣΠ (video)

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να “κλειδώσει” τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εστιάζει σήμερα την προσοχή του το Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, θα μας απασχολήσει ένα ακόμη παιχνίδι από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά και δύο αγώνας από την πρεμιέρα του Eurocup. Όλες τις αναμετρήσεις μπορείτε να τις βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην Interwetten.

Over στη Λευκωσία

Ξεκινάμε από το ΓΣΠ της Λευκωσίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Ομόνοια. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 2-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα, καλούνται απλά να διαχειριστούν αυτό το αποτέλεσμα και να πανηγυρίσουν την είσοδό τους στους ομίλους.

Έδειξαν ότι διαθέτουν ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές και ανώτερο σύνολο από την Κυπριακή ομάδα, η οποία απόψε είναι υποχρεωμένη να “ανοιχτεί”, καθώς χρειάζεται γκολ για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της. Αυτό σημαίνει, όμως, ότι θα αφήσει κενά στην άμυνα, τα οποία οι παίκτες του Μάρτινς είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν. Μπορεί να πάει ψηλά το σκορ στο ΓΣΠ, το Over 2.5 γκολ προσφέρεται στο 2.05, μία απόδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Κερδίζει η Φερεντσβάρος

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα Φερεντσβάρος – Μόλντε. Στο πρώτο ματς στη Νορβηγία, η Φερεντσβάρος προηγήθηκε με 0-2, δέχθηκε την ανατροπή, κατόρθωσε τελικά να ισοφαρίσει σε 3-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους. Οι Ούγγροι είναι φέτος αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχουν δώσει τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ρίχνοντας όλο το βάρος στην Ευρώπη, ενώ στα τρέχοντα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν ρίξει στο “καναβάτσο” πολύ ποιοτικότερες ομάδες από τη Μόλντε, όπως οι Σέλτικ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η έδρα έχει το προβάδισμα εδώ και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.32.

Κόντρα στο φαβορί

Περνάμε στο Eurocup και την αναμέτρηση Ουνικάχα Μάλαγα – Παρί Λεβαλουά. Το χάντικαπ είναι στους 10.5 πόντους, κάτι το οποίο μας ωθεί στο να πάμε κόντρα στο φαβορί. Ο λόγος είναι ότι η Μάλαγα δε δείχνει ακόμη απόλυτα έτοιμη και ειδικά αν δεν παίξει και ο Μπουτέιγ, θα έχει σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η γαλλική ομάδα είναι ένα σύνολο αθλητών με πλούσια αθλητικά προσόντα και μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς. Επομένως, με το line στους 10.5 πόντους, θα επιλέξουμε το διπλό στο χάντικαπ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που