Οδυσσέας Νυδριού – Δόξα Ωρωπού 4-2

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Οδυσσέας Νυδριού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως δεν το πλήρωσε, καθώς το εύκολο 2-0 του πρώτου μέρος, έγινε 2-2 μέσα σε 5 λεπτά για τους φιλοξενούμενους σε δύο φάσεις, όμως δύο λάθος εκτιμήσεις του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ήταν αυτές που έκριναν την τελική έκβαση της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και του φιλοξενούμενους να μένουν με το παράπονο ότι μπορούσαν να είχαν αποφύγει την ήττα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και με γκολ του Βρεττού στο 5΄ και του Γαζή στο 25΄ πήραν κεφάλι με 2-0 στο σκορ, όπου έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, σε 2-2, το παιχνίδι μέσα σε 5 λεπτά στο 62΄ με τον Ζήση και στο 65΄ με τον Μουστακλή.

Όμως οι γηπεδούχοι μπαίνοντας  στο τελευταίο δεκάλεπτο, προηγήθηκαν ξανά με 3-2 με φάουλ από το κέντρο του Ζάτσε και λάθος εκτίμηση του Παπιγκιώτη, για να έρθει άλλο ένα λάθος του τερματοφύλακα, για το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης