Στοίχημα: Με φόρα από την πρεμιέρα η Χέρτα!

Πρόλογος ενός συναρπαστικού Σαββατοκύριακου το σημερινό κουπόνι, με αγωνιστική δράση σε Γερμανία, Γαλλία, Ρουμανία και μπάσκετ Ισπανίας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές στοιχήματος για εσάς. Επιπλέον, στο site μας μπορείτε να παρακολουθείτε το έγκαιρο και έγκυρο λάιβ σκορ κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Για το 2×2 η Χέρτα

Στις 21:30, στο OlympiaStadion του Βερολίνου, η Χέρτα υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Οι Βερολινέζοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη νέα σεζόν, στην πρεμιέρα διέλυσαν την Βέρντερ στη Βρέμη με 1-4! Ο Πέκαρικ άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό και ο Λουκεμπάκιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Κούνια έγραψε το 0-3 στο 62’ και ο Κόρντομπα διαμόρφωσε το τελικο σκορ, αφού μείωσαν σε 1-3 οι γηπεδούχοι. Αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο οι πρωτευουσιάνοι, μετά την έλευση του Λαμπαντία μεσούσης της περασμένης σεζόν έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά.

Η Άιντραχτ αντιθέτως προβλημάτισε στην πρεμιέρα απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η ομάδα του Χούτερ είχε φλύαρη κατοχή στο παιχνίδι και έλλειψη φαντασίας όταν έφτανε κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 62ο λεπτό, αλλά το 1-1 έμεινε ως το φινάλε με την Αρμίνια να είναι αρκετά απειλητική στις αντεπιθέσεις.

Με διαφορετικό μομέντουμ μπήκαν στη νέα σεζόν οι δύο ομάδες, η Χέρτα δείχνει φουριόζα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έλλειψη ενέργειας που φανέρωσε στην πρεμιέρα η Άιντραχτ. Ποντάρουμε στον άσο του 2.38.

 

Πολύ ανώτερη η Κραϊόβα

Μεταφερόμαστε στη Ρουμανία, όπου στις 21:00, η Άργκες Πιτέστι φιλοξενεί την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Άργκες την περασμένη σεζόν εξασφάλισε τον προβιβασμό στην 1η κατηγορία στη διαδικασία των playoffs, αλλά το ξεκίνημά της με τους “μεγάλους” είναι απογοητευτικό. Μετά από 4 αγωνιστικές έχει συγκομιδή μόλις ενός πόντου, ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί 9 φορές! Πιο πρόσφατο αποτέλεσμα η ήττα με 3-0 στην έδρα της Στεάουα.

Η Κραϊόβα αντιθέτως έχει μπει με φόρα στη νέα σεζόν. Η περσινή δευτεραθλήτρια δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει σθεναρά το φετινό τίτλο, αφού έχει ξεκινήσει με 4/4 νίκες σκοράροντας 9 φορές!

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Κραϊόβα είναι πιο ποιοτική και σαφώς πιο έμπειρη, περιμένουμε να περάσει νικηφόρα από το Πιτέστι και θα ποντάρουμε στο Διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.00. Σε περίπτωση νίκης της Κραϊόβα με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Με όπλο την άμυνα η Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με καλαθόσφαιρα! Στις 18:00, η Βαλένθια υποδέχεται την Ανδόρρα για τη 2η αγωνιστική της ισπανικής Liga ACB.

Στην πρεμιέρα, η Βαλένθια πάλεψε στα ίσια στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπασκόνια, ηττήθηκε 76-73, αλλά απέδειξε το πόσο καλή είναι στο αμυντικό κομμάτι. Η Ανδόρρα μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν επικρατώντας εντός έδρας της Μούρθια με 84-66.

Οι “νυχτερίδες” είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης και περιμένουμε να ανοίξουν λογαριασμό στις νίκες, αλλά ο άσος δεν έχει στοιχηματική αξία. Επειδή περιμένουμε τους γηπεδούχους να επιβάλλουν το ρυθμό τους με σκληρή άμυνα, ποντάρουμε στο Under 75.5 πόντοι για την Ανδόρρα σε απόδοση 2.05.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ