ΕΠΣ Π-Λ| Μάκης Δήμας: “Να αρχίσουν και να τελειώσουν όλα ομαλά”

Ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου, μίλησε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του και στα φαβορί του πωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει: “Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να τελειώσει ομαλά. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό λόγω των μέτρων. Προέχει η υγεία και πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Βλέπω τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι. Όμως η μεγάλη αποχή θα επηρεάσει αρκετά ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος.”

Ποιοι στόχοι έχουν τεθεί: “Στόχος της δικιάς μας ομάδας ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός . Αυτό έγινε και προστέθηκαν κάποιοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Με αυτόν τον συνδυασμό και με κάποιος νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.”Τα φαβορί του πρωταθλήματος: “Όσον αφορά τα φαβορί δεν μπορώ να πω καθώς δεν έχω δει τις ομάδες πάρα μόνο τρεις-τέσσερις και μέσα από τα φιλικά. Ένα μικρο προβάδισμα ίσως έχει η Φιλιππιάδα λόγω ονόματος και λόγω του ότι παρέμεινε η ίδια ομάδα και προστεθήκαν κάποια πολύ ποιοτικά παιδιά. Εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να βοηθήσουμε όλοι σε αυτό.”

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που