ΕΠΣ Π-Λ| Μάκης Δήμας: “Να αρχίσουν και να τελειώσουν όλα ομαλά”

Ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου, μίλησε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του και στα φαβορί του πωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει: “Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να τελειώσει ομαλά. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό λόγω των μέτρων. Προέχει η υγεία και πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Βλέπω τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι. Όμως η μεγάλη αποχή θα επηρεάσει αρκετά ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος.”

Ποιοι στόχοι έχουν τεθεί: “Στόχος της δικιάς μας ομάδας ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός . Αυτό έγινε και προστέθηκαν κάποιοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Με αυτόν τον συνδυασμό και με κάποιος νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.”Τα φαβορί του πρωταθλήματος: “Όσον αφορά τα φαβορί δεν μπορώ να πω καθώς δεν έχω δει τις ομάδες πάρα μόνο τρεις-τέσσερις και μέσα από τα φιλικά. Ένα μικρο προβάδισμα ίσως έχει η Φιλιππιάδα λόγω ονόματος και λόγω του ότι παρέμεινε η ίδια ομάδα και προστεθήκαν κάποια πολύ ποιοτικά παιδιά. Εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να βοηθήσουμε όλοι σε αυτό.”

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ