ΕΠΣ Π-Λ| Αλ.Βάσση: “Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο – Να φτιαχτεί το γήπεδο”

Ο προπονητής του Απόλλων Πάργας, Αλέκος Βάσση, μίλησε στο lefkadasportnews.gr για το πρωτάθλημα που έχει σέντρα το Σάββατο, για την ομάδα του, τα φαβορί, ενώ έθεσε και το θέμα που “καίει” όλους στην παραλιακή΄πόλη της Ηπείρου, που είναι το γηπεδικό.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος Βάσση:

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει: “Το Σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα σε μια περίεργη συγκυρία και εποχή. Εύχομαι σε όλους τους προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Επίσης, εύχομαι το πρωτάθλημα αυτό που ξεκινάει να τελειώσει με το καλό. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι ενδιαφέρον, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και παρόλο που απέχουν 6 μήνες από αγώνες κάποια στιγμή οι ομάδες θα βρουν το ρυθμό τους.”

Οι στόχοι που έχουν τεθεί: “Όταν ξεκινήσαμε το προγραμματισμό της καινούριας χρονιάς ως πρωταρχικό στόχο, θέσαμε τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Ο Απόλλων Πάργας είναι μια ομάδα η οποία κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Έτσι και φέτος πρώτος στόχος είναι να έχουμε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και να χαρούμε τη προπόνηση και το ποδόσφαιρο. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα πάρουμε από αυτό το καλύτερο. Στο θεσμό του κυπέλλου θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.”

Για τα φαβορί στο πρωτάθλημα: “Όσον αφορά τα φαβορί δε θέλω να αναφερθώ σε κάποια ομάδα γιατί φυσικά θα αδικήσω κάποια άλλη. Υπάρχουν αρκετές δυνατές και παραδοσιακές ομάδες στο πρωτάθλημα μας οι οποίες έχουν θέσει υψηλούς στόχους. Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο. Εύχομαι η καλύτερη ομάδα να δικαιωθεί.

Ενώ, τέλος αναφέρθηκε σε ένα διαχρονικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα του Απόλλων Πάργας: “Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι στο Δήμο Πάργας επιβάλλεται να έχουμε γήπεδο. Ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε του χρόνου. Χθες, προχθές, πέρσυ. Είναι ντροπή αυτή η ομάδα να μη ξέρει που θα προπονηθεί και που θα παίξει. Όσοι ασχολούνται με τα κοινά πρέπει επιτέλους να δώσουν μια λύση.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...