ΕΠΣ Π-Λ| Χρ.Βάννας: “Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα – Να έχουμε μια καλή πορεία”

Ο Χρήστος Βάννας συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στον πάγκο του Οδυσσέα Νυδριού και του ζητήσαμε να σχολιάσει την σεζόν που έρχεται και έχει σέντρα το Σάββατο.

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες μίλησε ο προπονητής του Οδυσσέα Νυδριού, Χρήστος Βάννας, που τόνισε: “Το πρωτάθλημα θεωρώ πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.”

Ενώ, για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί, σημείωσε: “Δεν υπάρχει το ακλόνητο φαβορί, παρόλο που δίνω μια προτεραιότητα στον Απόλλωνα Πάργας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Θρίαμβος Λούρου και Αμβρακικός Βόνιτσας. Πιστεύω ωστόσο πως θα χαθούν πολλοί βαθμοί από όλες τις ομάδες.”

Για τους στόχους που έχουν τεθεί: “Στόχοι της ομάδας μια καλή πορεία και ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ