ΕΠΣ Π-Λ| Τζίμας: “Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών – Εμείς να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε”

Ο Χρήστος Τζίμας, προπονητής της Δόξα Ωρωπού, μίλησε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες, τους στόχους της ομάδας, και σημείωσε ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Τζίμας:

Για το πρωτάθλημα τόνισε: “Από τις μέχρι τώρα κινήσεις των ομάδων φαίνεται ότι θα έχουμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική σεζόν με πολύ καλές ομάδες. Το βέβαιο είναι ότι όλοι θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής γιατί η αποχή των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ μεγάλη λόγω του COVID-19.”

Για το ποια είναι τα φαβορί: “Με τα τωρινά δεδομένα δε βλέπουμε κάποια ομάδα να είναι φαβορί και κατά την γνώμη μου θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.”

Ενώ, για τους στόχους που έχουν τεθεί στον Ωρωπό: “Στόχος του ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού είναι να φτιάξει μία καλή ομάδα, να ευχαριστηθούμε όλοι το ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.”

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ