ΕΠΣ Π-Λ| Κατηφόρης: “Η πανδημία έχει επηρεάσει πολύ – Θα δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά”

Ζητήθηκε από τον προπονητή του Πανλευκάδιου, Γιώργο Κατηφόρη, που κάθεται στον πάγκο της ομάδας από την πρώτη της μέρας, ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα, τους στόχους και ποια είναι τα φαβορί για τη φετινή σεζόν.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Κατηφόρης:

Όσο αναφορά το πρωτάθλημα είπε: Θα είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα αυτό που ξεκινάει το Σάββατο, λόγω των συνθηκών που θα διεξαχθεί. Η πανδημία έχει επηρεάσει όλη μας τη διαβίωση καθώς και τον αθλητισμό.Κάτω από αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι αγωνιστικά θα είναι αμφίρροπο, γιατί πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί.

Για τα φαβορί είπε:Νομίζω η Πάργα, ο Λούρος , η Φιλιππιάδα, και η Βόνιτσα ξεκινούν με καλές προϋποθέσεις. Επίσης και το Νυδρί με τον Ωρωπό είναι πολύ κοντά. Αυτά θεωρητικά βέβαια γιατί ακόμη δεν έχουμε δει δείγματα γραφής μέσα στο γήπεδο.”

Για τους στόχους που έχουν τεθεί: “Η δικιά μας ομάδα μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή τα τελευταία χρόνια γύρισε σελίδα και έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα ομάδα με στόχο να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Με αυτό ως πρωταρχικό μέλημα και δίνοντας χρόνο στα νέα παιδιά, που τα περισσότερα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο νέα αγωνιστική χρόνια.”

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα: “Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.Στις μέρες που ζούμε νομίζω ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να δούμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.”

Related News

Comments are closed