ΕΠΣ Π-Λ| Φερεντίνος| “Περίεργο πρωτάθλημα – Ανάδειξη νέων παιδιών”

Αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων στον ΑΟ Πλαγιάς, ο Άρης Φερεντίνος, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο. Αφού λοιπόν ευχαρίστησε τον κ. Καραμπαλη πρώην προπονητή και τη διοίκηση του ΑΟ Πλαγιάς: “Ευχαριστώ τη διοίκηση για την επιλογή. Τους παίχτες για την αποδοχή κ το φίλο μου Χρήστο Καράμπαλη για τη δουλειά του.” συνέχισε λέγοντας:Δύσκολη εποχή περίεργο πρωτάθλημα λόγω συνθηκών πανδημίας.”
Όσο αναφορά τους στόχους που έθεσε, τόνισε:Το νέο γήπεδο μεγάλο κίνητρο. Στόχος η αξιοπρεπή πορεία κ η ανάδειξη νέων παιδιών απ την περιοχή.
Ενώ, για το ποιος είναι φαβορί, υπογράμμισε: Φαβορί είναι ο Αμβρακικός, η Πάργα, ο Θρίαμβος κ η Φιλλιπιάδα με τον Οδυσσέα.”

Τέλος, είπε: “Ευχή μου υγεία σε όλους. Τα υπόλοιπα είναι δεύτερα.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ