Στοίχημα: Προβάδισμα η Άστον Βίλα, φαβορί στο Μιλάνο

Το κουπόνι σήμερα, Δευτέρα (21/09), είναι δυνατό για τα δεδομένα της ημέρας, με αγωνιστική δράση σε πολλές χώρες του κόσμου. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη για τις προτάσεις μας, και πιο ειδικά με τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές κατηγορίες Αγγλίας, Ιταλίας και Σουηδίας. Τα ματς που προτείνουμε είναι τα Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίλαν-Μπολόνια και Μιάλμπι-Έρεμπρο.

 

To Betarades.gr έχει και πάλι κάνει κορυφαίες στοιχηματικές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Betrebels. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

ΚΕΙΜΕΝΟ

 

Άστον Βίλα με κάλυψη

 

Η αρχή γίνεται με την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση μεταξύ Άστον Βίλα και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 20:00. Η περσινή χρονιά δεν ήταν εύκολη για την Άστον Βίλα, που χρειάστηκε να παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Σμιθ πέτυχε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με το 1-1 στο ματς με τη Γουέστ Χαμ που ολοκλήρωσε τη σεζόν. Αρκετές οι προσθήκες που έκανε πρόσφατα, ενδεικτικά με τους Γουότκινς και Τραορέ, ενώ έφυγαν οι Ρέινα και Ντρινκγουότερ. Ο Γκρίλις συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις από πέρσι και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις να συνεχίσει στον σύλλογο. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με ανατροπή επί της Μπέρτον για το Λιγκ Καπ με 1-3.

Από την άλλη, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν άρχισε με το δεξί τη χρονιά. Δείχνει τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από το περσινό της. Αφού την πρώτη αγωνιστική έχασε από τη Γουλβς στην έδρα της με 0-2, μάλιστα με σκορ που διαμορφώθηκε από το 6’, ήρθε και ο αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπέρνλι. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας ήρθε 1-1 και κρίθηκε υπέρ της αντιπάλου της στα πέναλτι. Παρόλο που είχε κάποια καλά στοιχεία και άνοιξε το σκορ δεν τα κατάφερε.

Με τις πληροφορίες αυτές, θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στην πιο φορμαρισμένη ομάδα, την Άστον Βίλα. Για σιγουριά, μαζί με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας. Θα πάμε, δηλαδή, με άσσο draw no bet, σε απόδοση 1.92.

 

Κερδίζει η Μίλαν

Συνεχίζουμε δυναμικά με το πρωτάθλημα Ιταλίας, στην πρεμιέρα της Μίλαν και της Μπολόνια στη διοργάνωση για φέτος στις 21:45. Η περσινή πορεία της γηπεδούχου μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού ήταν εξαιρετική με προπονητή τον Στέφανο Πιόλι. Η Μίλαν διατήρησε το αήττητο για 12 παιχνίδια και με τη βαθμολογική της συγκομιδή τερμάτισε στην 6η θέση. Αυτό έφερε και την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού κόουτς για άλλα δύο χρόνια. Πολλές ήταν οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ωστόσο δεν φάνηκε να επηρεάζουν την απόδοση στο πρώτο ματς της σεζόν. Αυτό ήταν για το Γιουρόπα Λιγκ στην έδρας της εναντίον της Σάμροκ Ρόβερς και επιβλήθηκε με 2-0 και από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

 

Μιλώντας για τη Μπολόνια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που πέρσι δεν έκατσε στον πάγκο στα περισσότερα ματς λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, που συνεχίζει στην ομάδα και φέτος. Κόντεψε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και τελικά κατετάγη 12η στον βαθμολογικό πίνακα. Έξι αποχωρήσεις και δύο προσθήκες στην άμυνα ήταν ο απολογισμός για το ρόστερ.

 

Καθώς η παράδοση δεν ευνοεί τους φιλοξενούμενος, αφού δεν έχουν περάσει με νίκη από το συγκεκριμένο γήπεδο εδώ και μία τετραετία, η επιλογή μας για νίκη της γηπεδούχου είναι μονόδρομος. Η πρότασή μας, λοιπόν, είναι Μίλαν -1 (ασιατικό χάντικαπ), σε απόδοση 1.98.

 

Ανοιχτό ματς στη Σουηδία

 

Το τελευταίο μας προγνωστικό είναι για το πρωτάθλημα Σουηδίας και τον αγώνα μεταξύ Μιάλμπι και Έρεμπρο στις 20:00. Μία μόνο νίκη έχει στις τελευταίες της έξι αναμετρήσεις η Μιάλμπι, και για να βρούμε μία εντός έδρας θα πρέπει να πάμε στις εφτά. Είναι στη 10η θέση της κατάταξης και 7 πόντους από μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Πιο πρόσφατο ματς της, αυτό με την Έλφσμποργκ εκτός έδρας, που έληξε ισόπαλο με 2-2. Αν και είχε φάσεις και αρχικά προηγήθηκε με αυτογκόλ, η αντίπαλος έκανε την ανατροπή με πέναλτι και τελικά εξασφάλισε τον βαθμό ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος.

Βαθμούς που χρειάζεται συγκεντρώνει η Έρεμπρο το τελευταίο διάστημα. Μετά από δύο νίκες με Νόρκεπινγκ και Μάλμε, έφερε ισοπαλία με 0-0 εκτός με την Έστερσουντ πριν λίγες μέρες. Είναι, ωστόσο 11η και απέχει 6 βαθμούς από τα μπαράζ παραμονής. Βάζει τέρματα και δέχεται ακόμη περισσότερα με συνολικά 10-14. Αντιμετωπίζει απουσίες με τιμωρίες και τραυματισμούς που ενδέχεται να επηρεάσουν.

Και οι δύο ομάδες φαίνεται πως θα ψάξουν το γκολ, ενώ βρίσκουν με άνεση δίχτυα. Η εικόνα που έχουμε μας προδιαθέτει για ένα ματς με υψηλό σκορ. Επομένως, θα κινηθούμε στο over 2.5, σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ