Τηλυκράτης| Φιλική νίκη επί του Παναιγιάλειου, με 4-2

Επιβλητικός ήταν ο Τηλυκράτης στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 4-2 και έδειξε καλά σημάδια γραφής.

Το σκορ άνοιξε ο Χριστόπουλος στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει στο 31′ ο Ντόβας. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1 χάρις στα 2 τέρματα που πέτυχαν οι Ρούσσης στο 53 ‘ και Τσελάι στο 69′ λεπτό.

Ο Χριστόπουλος σκόραρε για 2η φορά μειώνοντας στο 81′ σε 2-3, για να έρθει ο Λίτσκας στο 85’ και να κάνει το τελικό 2-4,

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Οικονόμου, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Λιάτος, Κουραχάνης, Μπούνας, Σκούτας, Χριστόπουλος. Γκάτσης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπασπηλιόπουλος, Μπίτρας, Μαραγκός, Ορτέντζιος, Μαυραγάκης, Μήτσης.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Στόικος, Ντόβας, Καταγής Γ., Κούσας, Ρούσσης, Βλάχος, Ρομέο, Τσοπανάς, Κολοβός, Αλεπούδης, Καταγής Σπ.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουτογλίδης, Πετράκος, Λίτσκας, Περιστέρης, Ενρίκε, Μπαρωτάς, Ναντίδης, Τσελάι, Κεφαλάς.

Πηγή: aigioallsports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24