Fantasy| Με “κατοστάρα” το Etoliko FC έδειξε τις διαθέσεις του με το καλημέρα

Ξεκίνησε πολύ δυνατά και με μεγάλες προσδοκίες το πρωτάθλημα του Lefkadasportnews.gr για το Fantasy Premier League με 25 ομάδες ομάδες. 

Η ομάδα Etoliko FC, με το καλημέρα έδειξε τις προθέσεις του για φέτος και με μια μαγική κατοστάρα(106), όπου πλασαρίστηκε στους καλύτερους στην Ελλάδα, ανέβηκε στην κορυφή από την 1η αγωνιστική. Από εκεί και πέρα την τριάδα συμπληρώνουν η Δόξα Κατωμερίου(95) και η Άρσεναλ(79), ενώ η πρώτη εξάδα μάζεψε πάνω από 70 βαθμούς, σε μια δύσκολη πρεμιέρα, χωρίς να παίζουν οι δύο ομάδες του Μαντσεστερ.

Από την 7η μέχρι την 13η θέση, υπάρχει ένα “μποτιλιάρισμα” εφτά θέσεων, όπου υπάρχει μια μηδαμινή διαφορά 4 πόντων και όσο πάμε προς το τέλος της βαθμολογίας οι διαφορές μεγαλώνουν.

Οι παίχτες “ψάχτηκαν” από τι φαίνεται και από τις επιλογές να έχουν μια έξτρα κίνηση για παίχτες από Σίτυ και Γιουνάιτεντ και αναμένουμε να δούμε τις επιλογές τους για την 2η αγωνιστική, όπου δεσπόζει το ντέρμπι στο Λονδίνο μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ.

Γενικά, ο Σαλάχ, ανέβασε αρκετά πολλές ομάδες. Ενώ, απογοήτευσαν αρκετοί παίχτες και ειδικά τις Τότεναμ που ήταν επιλογές των παιχτών. Ο Βάρντυ ξεκίνησε κλασσικά καλά. Ενώ, από ότι φαίνεται όλοι έχουν κατασταλάξει στο τι ζητάνε στο χώρο του κέντρου και ψάχνονται με άμυνα και επίθεση.

BONUS STATS: Δεν ήρθε κανένα παιχνίδι ισόπαλο την πρώτη αγωνιστική.

Η βαθμολογία:

Δείτε στο παρακάτω Link την συνολική βαθμολογία: https://fantasy.premierleague.com/leagues/382830/standings/c

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24