Στοίχημα: Μεγάλη «μάχη» στον Τελικό!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (12/09) είναι κάτι παραπάνω από «καυτό». Το Betarades.gr βρήκε ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Συνολικά έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα σημεία από το φοβερό πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε, ότι πάντα στο site μας θα βρίσκετε ό,τι χρειάζεστε για το στοίχημα

 

Φυσικά, την παράσταση κλέβει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος. Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στον βόλο και έχουμε προγνωστικό για το ματς. Εννοείται, ότι επιλογή υπάρχει και για το ελληνικό πρωτάθλημα, και τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. Από εκεί και πέρα, κρατήσαμε δυνατή επιλογή από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας που έχει αρχίσει. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

 

Μάχη μέχρι τέλους

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος. Το ματς θα γίνει σήμερα στο Πανθεσσαλικό και κλέβει την παράσταση στο κουπόνι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τα παλιά ρόστερ. Έχουμε λοιπόν προγνωστικό από το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο!

 

Η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος. Το πάλεψε στο τέλος για να προλάβει τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League, αλλά δεν τα κατάφερε. Γενικά, είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Όμως, η ποιότητα πολλών ποδοσφαιριστών της, ειδικά από τη μέση και μπροστά, τη διατήρησε σε υψηλό επίπεδο. Ο Μάσιμο Καρέρα συνεχίζει και φέτος στον πάγκο της ομάδας, με σκοπό να την οδηγήσει ένα σκαλί πιο ψηλά. Θα έχει στη διάθεσή του ικανότατους παίκτες και σήμερα, όπως ο Λιβάγια, ο Ολιβέϊρα, ο Μάνταλος και άλλοι.

 

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του, κατέκτησε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και κατάφερε να πάρει με σχετική άνεση στο τέλος τον τίτλο. Πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και στην Ευρώπη. Απέκλεισε την Άρσεναλ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, και αποκλείστηκε οριακά από τη Γουλβς στον επόμενο γύρο. Έχει θέματα κυρίως στα άκρα της άμυνας λόγω των αποχωρήσεων και του γεγονότος ότι δεν παίζουν οι μεταγραφές. Παρόλα αυτά, θα έχει και αυτός στη σύνθεσή του πολλά από τα περσινά αστέρια του, όπως ο Ελ Αραμπί, ο Καμαρά, ο Βαλμπουενά.

 

Σήμερα κρίνεται ένας τίτλος και αμφότερες οι ομάδες τον θέλουν πάρα πολύ. Θα παλέψουν σκληρά για αυτό απέναντι και στις αντιξοότητες που υπάρχουν. Δεν βλέπουμε το ματς να τελειώνει στα 90 λεπτά και ρισκάρουμε στο «Χ» σε απόδοση 3.45.

 

Με το δεξί ο ΟΦΗ

 

Από το ελληνικό κύπελλο, ερχόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα για τη σεζόν 2020-2021. Ένα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, και είναι το ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

 

Ο ΟΦΗ ήταν από τις καλύτερες ομάδες στο περσινό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, η παρουσία του ήταν πάρα πολύ ευχάριστη. Ο Γιώργος Σίμος έχτισε μια ομάδα που έπαιξε ωραίο, μοντέρνο ποδόσφαιρο, με passing game και οργανωμένες επιθέσεις. Μάλιστα, η τακτική αυτή του βγήκε πολλές φορές απέναντι και σε μεγάλους αντιπάλους. Ο ΟΦΗ μπήκε στα πλέι-οφ και παίζει τώρα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί έχει ματς την Πέμπτη και θέλει να πάρει… μπρος. Έκανε καλές μεταγραφές, που πρέπει να φανούν και στο γήπεδο. Έχει το πάνω χέρι απόψε για τη νίκη, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

 

Ο Παναιτωλικός από την άλλη, θέλει να αφήσει πίσω του την περσινή κακή χρονιά. Οι Αγρινιώτες έφτασαν να κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό σε κάποια φάση. Τελικά όμως, τη γλίτωσαν, κυρίως χάρη στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Όμως, ο Μουνιέ και ο Φάρλεϊ Ρόσα που ήταν κομβικοί παίκτες αποχώρησαν. Ήρθαν άλλοι ποδοσφαιριστές, με τα πιο «βαριά» χαρτιά να είναι από την Αργεντινή. Συνεπώς, χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Δύσκολο το ξεκίνημα στην Κρήτη για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

 

Οι Κρητικοί παίζουν στην έδρα τους, δεν άλλαξαν τόσο πολύ σε σχέση με πέρσι και είναι το φαβορί. Θα τους στηρίξουμε και θα ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.80.

 

Πολλά γκολ στην Αγγλία

 

Αφήνουμε τη χώρα μα ς για την Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ, που ξεκίνησε και αυτή. Για την πρώτη αγωνιστική, η Μπόρνμουθ υποδέχεται στις 17:00 τη Μπλάκμπερν. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο και δεν θα εστιάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στα γκολ.

 

Η Μπόρνμουθ υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ. Το κακό φαινόταν ότι έρχεται, και τελικά δεν μπόρεσε να το αποφύγει με τίποτα. Ήταν άλλωστε από τις πιο μέτριες ομάδες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πλέον, με νέο προπονητή τον Τίνταλ, θα παλέψει για την επιστροφή. Γενικά, έχει θέματα αμυντικά. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της έληξαν Goal/Goal & Over 2.5. Πρόσφατη η φιλική νίκη με 3-5 επί της Γουέστ Χαμ! Και σήμερα, θα έχει λογικά επιθετικό προσανατολισμό για να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

 

Στην αντίπερα όχθη, η Μπλάκμπερν έχει ήδη δώσει ένα επίσημο ματς για το 2020-2021. Συγκεκριμένα, για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, κέρδισε 3-2 τη Ντονκάστερ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Έδωσε και ένα δυνατό φιλικό με τη Λέστερ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Είναι σκληρή ομάδα, όπως φαίνεται από την αρχή. Και αυτή, αποδίδει καλύτερα στην επίθεση παρά στην άμυνα. Θέλει να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

 

Το ματς είναι αμφίρροπο, παρά το γεγονός ότι δίνεται ως φαβορί η Μπόρνμουθ. Δεν θα μπλέξουμε με το νικητή, αλλά θα πάμε στα γκολ. Περιμένουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι όπως συνηθίζουν οι δύο ομάδες. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που