Είδε τους μικρούς ποδοσφαιριστές στο φιλικό Μύτικας – Πανλευκάδιος ο Παναγιωτίδης(pics)

Με αφορμή την επίσκεψή μου χθές τo Σαββάτο …29/08/…2020 στο γήπεδο …του Α.Ο ΜΥΤΙΚΑ.……… για να δω το φιλικό παιχνίδι, μεταξύ των ομάδων ΑΟ Μυτικας – Πανλευκάδιος και επιδίωξη μου να παρακολουθήσω από κοντά τους δύο μικρούς ποδοσφαιριστές που είχα την χαρά να έχω μαζί μου στις ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας & Λευκάδας, διαπίστωσα με αγαλλίαση ότι ο συνάδελφος προπονητής Γιώργος Κατηφόρης, έδωσε χρόνο συμμετοχής στο παραπάνω παιχνίδι.

Αναφέρομαι στον τερματοφύλακα Γιώργο Πολίτη και τον μπάκ/χαφ Λάμπρο Σουλιώτη.

Τα δύο αυτά παιδιά, στην παρουσία τους με τις ομάδες της ΕΠΣ, έδειξαν ότι έχουν αρκετές ικανότητες και επιδεξιότητες και βοήθησαν τα μέγιστα στην καλή πορεία των μικτών ομάδων. Εκτιμώ ότι ο συνάδελφος προπονητής, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στα 2 αυτά παιδιά, αναγνώρισε την προσπάθεια και την ικανότητα που έχουν τα παιδιά αυτά και διαπιστώνω ότι θα ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Με την ιδιότητα του Ενωσιακού Προπονητή την προηγούμενη χρονιά , πάντοτε αδράζω τις ευκαιρίες να βρίσκομαι κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές του νομού μας και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν διαπιστώνω ότι η καλή τους ανοδική πορεία με τις υποδομές της ΕΠΣ, συνεχίζονται και στις ομάδες που αγωνίζονται.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!

Το ποδόσφαιρο μας χρειάζεται υποδομή.και υποδομή σημαίνει οργάνωση -μεθοδική και προγραμματισμένη με στόχο το μέλλον. ΔΟΥΛΕΙΑ &ΣΩΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και