Στοίχημα: Βραζιλιάνικη δυάδα!

Σήμερα Τετάρτη (02/09) λείπει η ποδοσφαιρική δράση στην Ευρώπη ενόψει των αγώνων για το Nations League, όμως το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές από τη Serie A της Βραζιλίας. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα άρθρα για το kino. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Με γκολ το ντέρμπι της Φορταλέζα

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τη Φορταλέζα, όπου στη 01:00 διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Σεαρά και την ομώνυμη ομάδα για την 7η αγωνιστική της Brasileirao Serie A.

Η Σεαρά την Κυριακή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της προτελευταίας Ατλέτικο Γκοϊανένσε (0-2). Ισορροπημένη αναμέτρηση με πολλές τελικές εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο πήραν τη νίκη με γκολ των Βινίσιους και Λίμα στο 64ο και 96ο λεπτό αντίστοιχα. Η Σεαρά κατατάσσεται 11η με 7 πόντους συγκομιδή (2-1-3) και συντελεστή τερμάτων 7-9. Ανάμεικτα τα εντός έδρας αποτελέσματά της, στις 24 Αυγούστου επικράτησε της Μπαΐα με 2-0. Συνολικά μετρά τρεις σερί νίκες για όλους τους θεσμούς.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η Φορταλέζα, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (2-2-0). Πειστική στη Σαββατιάτικη εντός έδρας νίκη επί της Μπραγκαντίνο με 3-0! Ο Παουλίστα άνοιξε το σκορ στο 39’, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και το έργο της Φορταλέζα έγινε πολύ πιο εύκολο στην επανάληψη, με τους Ρομαρίνιο και Παουλίστα (ξανά) να διαμορφώνουν το τελικό σκορ. Βρίσκεται στην 7η θέση με 8 πόντους (2-2-2) και συντελεστή τερμάτων 7-5.

Από καλές εμφανίσεις έρχονται οι δύο ομάδες στο τοπικό ντέρμπι, αμφότερες σκοράρουν με άνεση τελευταία και περιμένουμε να το πράξουν κι απόψε. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

 

Βρίσκει ρυθμό η Φλαμένγκο

Μεταφερόμαστε στο Σαλβαδόρ, όπου στις 02:30, η τοπική Μπαΐα υποδέχεται την πρωταθλήτρια Βραζιλίας και Λατινικής Αμερικής Φλαμένγκο!

Μετά από την εντυπωσιακή εκκίνηση και τις δύο σερί νίκες η Μπαΐα αγνοεί το “τρίποντο” στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με Σάο Πάολο (εκτός) και Παλμέιρας (εντός), ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε στην έδρα της Σεαρά με 2-0. Βρίσκεται στην 8η θέση με 8 πόντους (2-2-1), ούσα αήττητη στο γήπεδό της.

Η Φλαμένγκο δείχνει ότι βρίσκει και πάλι τον περσινό καλό εαυτό της. Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα, πέρασε από την Κοριτίμπα (0-1) και την έδρα της Σάντος (0-1), ενώ ενδιάμεσα “κόλλησε” εντός έδρας με Γκρέμιο και Μποταφόγκο. Την βολεύουν ξεκάθαρα οι εκτός έδρας αναμετρήσεις καθώς βρίσκει περισσότερους χώρους για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Το Σάββατο ήταν πιο αποτελεσματική στο ντέρμπι με τη Σάντος, σκόρερ της νίκης ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Βρίσκει τα πατήματά της σιγά σιγά η πρωταθλήτρια Φλαμένγκο και η Μπαΐα φαίνεται ότι έχασε την ένταση της εκκίνησης. Ποντάρουμε στην εμπειρία και την ποιότητα των φιλοξενούμενων, επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.15.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που